Luontaistuotteet.com

Lifefood luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Nu3 edustavat Lifefood -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Lifefood -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Lifefood -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Lifefood

Lifefood
Lifefood

Lifefood on Saksasta peräisin oleva yritys, joka on erikoistunut terveelliseen raakaruokaan. Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy monenlaisia maukkaita ja terveellisiä välipaloja, makeisia, patukoita sekä suklaalevyjä – kaikki ovat täysin vegaanisia, sokerittomia ja myös sertifioitua luomulaatua.

Lifefoodin tuotteet sopivat myös allergikoille, sillä ne ovat sekä laktoosittomia että gluteenittomia. Niistä onkin kertynyt hyviä kokemuksia jo monelle terveellisen ruuan ystävälle. Kaikki tuotteet voidaan tilata helposti netistä erikoistuneista verkkomyymälöistä.

Raakaruoan erikoisuus on, ettei sitä ole missään vaiheessa kuumennettu tai kypsennetty yli 42 asteen lämpötilassa. Tämän ansiosta tärkeät ravitsemukselliset ominaisuudet kuten entsyymit, vitamiinit, mineraalit ja muut ravintoaineet säilyvät. Sen lisäksi ne pysyvät myös helposti sulavina ja imeytyvinä. Tämä on yksi syy, miksi raakaruoasta puhutaan usein myös ”elävänä ravintona.” Perinteisten valmistustapojen, joihin yleensä kuuluu kuumentaminen, paahtaminen tai pastörointi, sijaan Lifefood valmistaa tuotteensa innovatiivisin menetelmin, esimerkiksi idättämällä.

Täysin luonnolliset ja kasviperäiset tuotteet saavat makua herkullisista luomupähkinöistä, siemenistä ja hedelmistä. Näkkileivät on valmistettu hienovaraisesti kuivaamalla matalassa lämpötilassa, minkä ansiosta niiden erinomainen ravintoarvo säilyy.

Erikoisen nautinnon lupaavat myös saksalaisyrityksen luomulaatuiset raakasuklaat. Käsinvalmistetut luomu-suklaat sisältävät paahtamatonta kaakaota. Miellyttävää makeutta tähän luonnolliseen herkkuun antaa aito agavesiirappi.

Lifefood tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun