Luontaistuotteet.com
Puhdas+ Hair Capsules, Puhdas+ Caps
9,99€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Yogitea

4 tuotetta 2 kaupasta
Yogitea

Yogitea on Yogi Bhajan vuonna 1984 perustama teetuotteita myyvä yritys, jolla on laaja kokemus maukkaiden, luonnollisten ja monella tapaa henkistä ja fyysistä oloa parantavien lämpimien juomien valmistamisesta. Tuotemerkki on erittäin valveutunut, joten kaikki teet tehdään luomuna kasvatetuista yrteistä, teelajikkeista ja mausteista. Yogitea haluaa antaa asiakkaalleen varmasti ayervedan oppeihin perustuvan teekokemuksen, joten kaikki toimittajat ovat sertifioituja luomutiloja.

Yogiteellä on monenlaisia herkullisia teelatuja valikoimissaan: on perinteisiä musta- ja vihreäteelaatuja, erilaisia yhden tai useamman yritin teelaatuja, mausteisia teelajitelmia, chai-teetä ja irtoteetä. Yogitealla on myös oma valikoimansa naisille suunnattuja teemakuja, jotka balansoivat ja energisoivat naisen kehoa ja mieltä vaikkapa hormonikierron jyllätessä.

Yogitean kotisivuilta löytyy myös lukuisia jooga-harjoitteita, joilla saadaan lisää energiaa päivään. Useat harjoitteista löytyvät eri teepakettien kyljestä, joten niitä voidaan harjoittaa vaikka teekupillista nauttiessa. Sivut kertovat myös tarkasti eri teeladuista ja siitä, miten niitä voidaan käyttää hyödyksi vaikkapa rauhoittumiseen, energisoitumiseen, mahan vaivoihin, detoxaamiseen, rentoutumiseen ja hyvin unien saavuttamiseen.

Suomesta Yogiteata saadaan luontaistuotekaupoista ja erityiskaupoista, jotka myyvät erityisesti luomua, sekä lukuisista nettikaupoista. Esimerkiksi sivulta https://www.hyvinvoinnin.fi/yogitea löytyy useampia erilaisia teelaatuja. Muita nettikauppoja, joista voidaan hankkia herkullinen Yogitea-kokemus, ovat vaikkapa nu3.fi, raw2u.fi ja vitamos.fi.

Yogitea lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun