Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Hinta
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Silicea

2 tuotetta 2 kaupasta
Silicea

Silicea-tuotemerkiltä löytyy luontaistuotteita niin ihon kuin vatsankin hyvinvointiin. Valikoimassa on tarjolla muun muassa ihon, kynsien ja hiusten hyvinvointia ylläpitävää Original Plus -piihappogeelikapseleita sekä Original + Biotiini -piihappogeeli. Vatsan ja suoliston hyvinvointiin voidaan valita Vatsa-suolistogeeli, jonka avulla vatsavaivoista päästään helposti eroon.

Etenkin akuuttien vatsavaivojen yllättäessä kannattaa valita Vatsa-suolistogeeli. Original + Biotiini -piihappogeeli kannattaa valita, kun halutaan panostaa erityisesti ihon, hiuksien, kynsien sekä vatsan hyvinvointiin. Tuote sisältää piihappogeeliä, jonka avulla ihon kunto paranee, ja hiuksista ja kynsistä saadaan vahvemmat. Ärtynyt vatsakin saadaan rauhoittumaan piihappogeelin avulla. Silicea Original -geelistä saadaan apua varsinkin hauraisiin hiuksiin, liuskottuviin kynsiin, kuivaan ihoon ja ärtyneeseen vatsaan. Tuote soveltuu myös erinomaisesti henkilöille, joilla esiintyy piin puutosta. Geeliä voidaan nauttia niin sisäisesti kuin ulkoisestikin iholle sivelemällä. Tuotetta kannattaa käyttää ulkoisesti iholla, jos iholla esiintyy finnejä, palovammoja tai hyönteisten pistoja. Tuotteiden ostaminen tapahtuu vaivattomasti netistä, sillä tuotteita myydään muun muassa Hyvinvoinnin Tavaratalossa, kauppa.ruohonjuuri.fi, luontaistuotejasmin.com, terveysmarket.fi ja sokos.fi-verkkokaupoissa. Useat tyytyväiset käyttäjät ovat saaneet hyviä kokemuksia Silicean tuotteista.

Kooste

Silicean luontaistuotteita voidaan valita etenkin silloin, kun halutaan huolehtia ihon, hiuksien, kynsien ja vatsan hyvinvoinnista. Valikoimasta löytyy Original Plus -piihappogeelikapselit, Original + Biotiini -piihappogeeli sekä Vatsa-suolistogeeli akuutteihin vatsavaivoihin. Tuotteita myydään netissä useissa verkkokaupoissa, kuten luontaistuotejasmin.com, kauppa.ruohonjuuri.fi, sokos.fi ja terveysmarket.fi-verkkokaupoissa sekä Hyvinvoinnin Tavaratalossa.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun