Luontaistuotteet.com

Detria luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Aminopörssi, Sinunapteekki edustavat Detria -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Detria -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Detria -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Aminopörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Sinunapteekki
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 3,9 - 9,9 €
  Yli 89 € tilauksissa
  ilmainen toimitus
 • Luontaispörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus Yli 79 € tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Detria

Detria
Detria

Detria Oy on rovaniemeläinen, vuonna 1996 perustettu yritys. Yritys valmistaa ja markkinoi luontaiskosmetiikkaa. Luontaistuotemerkin perusti Tenho Pitkänen ja kosmetiikan lisäksi Detriassa on kehitetty menestyksekkäästi erilaisia hyvinvointi- ja hygieniatuotteita. Yritys on alallaan Suomen suurin. Laadukkaat tuotteet perustuvat yrityksen omaan tuotekehitys- ja tutkimustyöhön sekä kansanparannusperinteessä tunnettujen hoitavien yrttien hyödyntämiseen luonnonkosmetiikassa. Kokemuksia yrityksen tuotteista voi lukea netistä.

Halu yhdistää nykyaikaista bioteknologiaa perinteeseen ja kokemusperäiseen tietoon on aina Detrian palkittujen tuotteiden taustalla. Näin luontaistuotemerkki pystyykin valmistamaan mahdollisimman tehokkaita ja turvallisia hoitotuotteita. Pitkistä perinteistään huolimatta tuotteet soveltuvat nykyihmisen käyttömieltymyksiin. Detria valmistaa luontaistuotteita kahdella eri tuotemerkillä. Arbutin on sarja ihonhoitotuotteita, joilla voidaan taistella muun muassa ihon vanhenemista ja kuivumista vastaan sekä hoitaa atooppista ihoa. Relaxant-tuotteita on tarjolla niin ihmisille kuin eläimillekin. Tuotteiden käyttötarkoitus on eläimillä iho-ongelmien hoito, kun taas ihmisillä tuotteita käytetään erilaisten kipujen parantamiseen. Relaxant-merkin alla Detria valmistaa myös omaa rasvaa, jolla voidaan hoitaa vasta tehtyä tatuointia.

Luontaistuotemerkki Detrian laadukkaat ja perinteikkäät tuotteet ostaa helpoiten netistä. Osoitteessa detria.fi löytää koko kattavan valikoiman, ja kyseisessä osoitteessa voi myös helposti ostaa tarvitsemansa tuotteet. Detrian tuotteita löytyy myös Hyvinvoinnin tavaratalon Mustin ja Mirrin, Verkkosivuapteekin ja Yliopiston apteekin verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi mustijamirri.fi, verkkosivuapteekki.fi ja yliopistonverkkoapteekki.fi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun