Luontaistuotteet.com

Compeed luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Aminopörssi, Sinunapteekki, Voimia.com edustavat Compeed -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Compeed -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Compeed -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Aminopörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Sinunapteekki
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 3,9 - 9,9 €
  Yli 89 € tilauksissa
  ilmainen toimitus
 • Voimia.com
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Luontaispörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus Yli 79 € tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Compeed

Compeed
Compeed

Compeed on tunnettu ja tunnustettu luontaistuotemerkki, jonka tuotevalikoiman keskiössä ovat erilaiset laastarit, joista monilla on varmasti kokemuksia, ja joilla hoidetaan muun muassa rakkoja ja huuliherpestä. Compeed rakkolaastarit tai huuliherpeslaastarit lievittää hyvin nopeasti, erittäin huomaamattomasti ja tieteellisen todistetusti huuliherpeksen, rakkojen, liikavarpaiden ja kantapäiden halkeilevan ihon aiheuttamia vaivoja ja kipua.

Compeed rakkolaastari soveltuu sekä rakkojen ennaltaehkäisyyn että niiden hoitoon. Luontaistuotemerkin rakkolaastari vähentää välittömästi kipua täysin luonnollisella tavalla. Laastari imee ylimääräisen kosteuden ihosta ja muodostaa hankaukselta ja paineelta suojaavan geelimäisen tyynyn. Rakkolaastari on oiva apu urheilijalle. Kivulias rakko kun saattaa estää liikkumisen pitkäksikin aikaa. Compeed rakkolaastarilla pystyt liikkumaan rakoista huolimatta. Kun rakkolaastaria käytettään hiertymien ja rakkojen ennaltaehkäisyyn, on laastari hyvä kiinnittää vähintään puoli tuntia ennen suoritusta. Compeedin mullistava Invisible-huuliherpeslaastari vaikuttaa jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Laastari parantaa nopeasti sekä vähentää merkittävästi ruven muodostumista. Koska laastari peittää herpesrakkulan, se myös vähentää huuliherpeksen leviämisen riskiä.

Lääkelaastareita helposti verkosta

Luontaistuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Laadukkaat Compeed-tuotteet ostat vaivattomimmin netistä. Osoitteessa compeed.fi pystyt tutustumaan tarkemmin yrityksen koko tuotevalikoimaan. Itse ostokset tosin täytyy tehdä muussa osoitteessa. Tämä hoituukin vaivattomimmin netin monissa verkkokaupoissa. Muun muassa Huittisten apteekin, Apteekkituotteen, Yliopiston apteekin ja Luontaistuotteen verkkokaupat tarjoavat valikoimissaan erilaisia Compeed-tuotteita. Verkkokaupat löydät osoitteista huittisten-apteekki.eapteekki.fi, apteekkituotteet.fi, yliopistonverkkoapteekki.fi ja luontaistuotteet.net.

Compeed

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

5/ 5
Olen käyttänyt Compeed huuliherpeslaastareita jo useamman vuoden ajan ja todennut ne aivan ylivoimaiseksi sen hoidossa. Laastari pysyy hyvin, on huomaamaton (tai niin huomaamaton kuin voi olla) ja lähtee kohtuullisen helposti kuitenkin irti. Joitain toisia kun olen kokeillut, niin nekin on saattaneet pysyä, mutta sitten onkin ollut oma taiteilunsa saada laastari pois. Ainoa miinus tulee hinnasta, jonka on kuitenkin olen valmis maksamaan, jos vajaa paketti menee yhteen herpekseen eli 10 euroa.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun