Luontaistuotteet.com
Greenfinns Luomu Kylmäpuristettu Tyrniöljy
21,00€
Greenfinns Luomu Camelinaöljy
11,50€
Greenfinns Luomu Mustaherukkarouhe
8,50€
Greenfinns Luomu Tyrnirouhe
8,50€
Greenfinns Luomu Marja-aroniarouhe
8,50€
Greenfinns Karpalorouhe
8,50€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Greenfinns

7 tuotetta 1 kaupasta
Greenfinns

Greenfinn's-tuotteet ovat marjoja, marjojen kuoria ja siemeniä sisältäviä tuotteilla, joilla on tutkimuksien mukaan erittäin laajoja terveydellisiä vaikutuksia. Kaikki tuotteet ovat lisäaineettomia eikä niissä ole lisättyä sokeria.

Tuotteiden valmistus on mahdollisimman nopeaa, ja niitä ei ole jalostettu pitkälle. Valmistusprosessi on niinkin yksinkertainen kuin kylmäpuristaminen, pastörointi ja jäähdyttäminen. Näin ollen tuotteita ei ole prosessoitu. Greenfinn's on nimensä mukaisesti luonnon asialla. Valmistusprosessissa käytettävä energia nimittäin saadaan auringosta ja lämpöpumpputeknologiaan hyödyntäen. Tuotteita myydään tällä hetkellä Japanissa ja Etelä-Koreassa. 

Marjoista hyvää

Greenfinn'sin tuotteet perustuvat marjojen ri osasiin. Valikoimasta löytyy tällä hetkellä tuotteita, joissa on käytetty tyrniä, mustikkaa, puolukkaa, karpaloa, mustaherukkaa ja marja-aroniaa. Marjoista tehdään mehuja, kuivattuja marjarouheita, tyrniöljyä, tyrnimarmeladikarkkeja sekä tyrnihilloa. Tuotteisiin kuuluu myös kitupellava, toiselta nimeltään camelina. Siitä valmistetaan öljyä ja rouhetta. Kaikki Greenfinn's-tuotteet ovat erittäin tärkeitä keholle ja hyvinvoinnille. Marjoista saatavat vitamiinit, antioksidantit ja rasvahapot ovat elintärkeitä. Siksipä esimerkiksi mustikkaa sanotaankin todelliseksi superfoodiksi. Marjat ovat myös luonnonmukaisia, eikä niihin ole lisätty sokeria tai säilöntäaineita. Ne myös täyttävät vatsan hyvin. Vaikka marjoissa ei ole runsaasti energiaa, on ravintoainetiheys suuri. Marjapitoinen ravinto auttaa kehoa ja mieltä jaksamaan arjen haasteet ja pitämään uupumuksen ja väsymyksen kaukana. 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun