Luontaistuotteet.com
Biona Luomu Cashewtahna
7,95€
Biona Luomu Kookossiirappi |1|
9,95€
Biona Luomu Agavesiirappi
11,95€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Biona

12 tuotetta 2 kaupasta
Biona

Biona luomutuotteet ovat luonnollinen ja terveellinen valinta osaksi jokapäiväistä elämää. Täysin orgaaniset Biona tuotteet on valmistettu vain puhtaita ja laadukkaita raaka-aineita käyttäen. Bionan herkullisesta ja monipuolisesta luomuruoka valikoimasta löydetään helposti tuotteet niin leivontaan kuin ruoan laittoon, evääksi työpaikalle tai lahjaksi ystävälle. Gluteenittomat leivät, leivontatarpeet, säilykehedelmät, Balsamico viinietikat ja muut naposteltavat herkut ovat 100% luomua. Biona luomutuotteet sopivat myös allergisille, eritysruokavaliota noudattaville ja painonhallintaan. Biona luomuruoka ei sisällä terveydelle haitallisia ainesosia, vaan hellii ja tukee kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä puhtain, luonnollisin ainesosin.

Kaikille, jotka haluavat tietää, mitä syövät

Biona tuotteiden raaka-aineet tulevat tarkasti valvotuilta luomutiloilta, joissa ne on viljelty täysin luonnonmukaisesti. Biona luomutuotteet on tuotettu täysin ilman geenimuuntelua. Viljelijät käyttävät ainoastaan kestäviä viljelymenetelmiä, eivätkä he ole käyttäneet kemiallisia torjunta-aineita rikkakasvien torjuntaan. Kaikkien Biona luomutuotteiden raaka-aineet ovat 100 % jäljitettävissä. Luomutilat ovat tarkasti valvottuja, ja jokainen viljelijä on sitoutunut edistämään puhtaan ja luonnonmukaisen ravinnon tarjoamista kuluttajille. Suosimalla Biona luomutuotteita ruokapöydässä on helppoa tietää, mistä ruoka tulee ja mitä syödään. Voidaankin aina luottaa, että jokaisen Biona luomutuotteen raaka-aineet ovat vain puhtainta ja laadukkainta luomua.

Biona on eettinen valinta

Biona luomutuotteet ovat eettinen valinta ruokapöytään. Puhtaan ruoan tuomia kokemuksia ovat mm. parempi terveys, jaksaminen ja yleinen hyvinvointi. Biona luomuruoan valikoimaan kannattaa tutustua www.hyvinvoinnin.fi verkkokaupassa. Puhtaampaa ruokaa kannattaa tilata helposti ja edullisesti netistä.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun