Luontaistuotteet.com
Biokia Luomu Mustikkajauhe
19,50€
Biokia Luomu Sininen Marjajauhemix
15,50€
Biokia Luomu Tyrnitäysmehu
8,00€
Biokia Luomu Punainen Marjajauhemix
15,50€
Biokia Luomu Mustikkamehutiiviste
6,00€
Biokia Luomu Keltainen Marjajauhemix
14,95€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Biokia

15 tuotetta 1 kaupasta
Biokia

Biokian kuivattujen marjojen ja marjajauheiden takana on vastuullinen kotimainen yritys Kiantama Oy Suomussalmelta. Yritys tuottaa puhtaita marjajauheita Kainuun omista luonnonvaraisista marjoista.

Kuivattuja mustikoita ja puolukoita, tyrnijauhe, puolukka-mustikkaseos jauheena.... Biokian tuotteet ovat yksinkertaisuudessaan houkuttelevia. Tyylikkäät yksinkertaiset pakkaukset tukevat vaikutelmaa eikä tuotteiden takainen rakennelmakaan kovin monimutkainen ole. Biokia tuotteita valmistaa kotimainen marjayritys Kiantama Suomussalmella ja raaka-aineina ovat Kainuusta poimitut luonnonvaraisena kasvaneet marjat.

Kiantama Oy toimii vastuullisesti myös työllistäessään marjanpoimijoita, joille yritys lupaa maksaa oikean palkan työstä. Karpaloa lukuunottamatta kaikki Biokian tuotteissa käyttämät marjat on kotimaisia.

Kuluttajia kiinnostaa valtavasti se, millaista ruokaa aamiaiskulhoissa ja lautasilla tarjoillaan. Ruoka ei ole pelkästään polttoainetta elimistölle, vaan sen halutaan tukevan kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä. Luonnonmukaisuus ja lisäaineettomuus ovat koko ajan suositumpia vaihtoehtoja. Biokia jalostaa kotimaisista marjoista kiinnostavia vaihtoehtoja, joilla voidaan uudistaa aamiainen ja välipalat terveellisiksi. Hyvinvoinnin tavaratalo netissä, Hyvinvoinnin.fi on lautaselleen laatua vaativan ostospaikka.

Biokia tekee marjoista hyvää

Luonnossa kasvaneet kotimaiset marjat ovat tutkitusti turvallisia, ja niitä voidaan huoletta käyttää kuumentamattomina. Kotimaisessa villimustikassa on verrattomasti viljeltyä lajitoveriaan enemmän hyväätekeviä terveysvaikutteisia ainesosia. Biokia-tuotteissa käytetyt marjat ovat valtaosaltaan kotimaisia. Ainoastaan tyrnit ja karpalot tuodaan ulkomailta. Mehutiivisteiden täysmehupitoisuus on huikeat 130 %! 50 gramman pussissa kuivattuja marjoja on käytetty 100-200 grammaa tuoreita marjoja – melkoisia vitamiini- ja kuitupommeja siis. Kuivatut marjat maistuvat sellaisenaan ja sopivat monenlaiseen ruoanvalmistukseen: kokeile puuroihin, mysliin, jälkiruokiin tai keitä niistä vaikka perinteinen kiisseli. Terveellisesti syöminen ei tarkoita tylsyyttä ja herkuista kieltäytymistä. Makeannälkään Biokia tarjoaa kiehtovan vaihtoehdon: suklaamustikat ja muut kuivatut marjat suussa sulavaan suklaaseen yhdistettyinä. Nam! Suklaarusinat taitavatkin olla se tylsä vaihtoehto. Tilaa ainekset koko perheen terveellisiin välipaloihin hyvinvoinnin.fi:stä!

Biokia lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun