Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Govinda

5 tuotetta 1 kaupasta
Govinda

Govinda on Saksasta peräisin oleva luomuelintarvikkeita ja ayurveda-tuotteita valmistava yritys, joka tunnetaan etenkin herkullisista luomumakeisistaan. Govindan monipuoliseen valikoimaan kuuluvat sekä luomuruoka että ayurvediset erikoistuotteet ja luonnon kosmetiikka.

Govindan yritysfilosofian tärkeimpiä pilareita ovat luonnonmukaisuus, autenttisuus ja innovatiivisuus. Jo parin vuosikymmenen ajan kaiken toiminnan periaatteena on ajatus: Kuuntele luontoa! Tämä heijastuu niin yrityksen tuotevalikoimassa kuin myös vihreissä arvoissa ja toimintamalleissa. 

Kaikki Govindan tuotteet valmistetaan korkeatasoisista ja luonnonmukaisista raaka-aineista tavoitteena luoda unohtumattomia makuelämyksiä. Govindan makeiset ovat herkullinen, mutta samalla terveellinen valinta, ja ne sopivat yhtä hyvin välipalaksi, pieneen herkutteluun tai kahvin kera tarjoiltavaksi. Niiden valmistukseen käytetään mm. erilaisia luomupähkinöitä, hedelmiä, kaakaota ja siemeniä. Tuotteet ovat vegaanisia, eikä niissä ole käytetty valkoista sokeria. Luonnollista makeutta antavat sen sijaan kuivahedelmät, kuten taatelit.

Suosittujen makeisten lisäksi Govindan luomuruoka-valikoimaa täydentävät erilaiset korkeatasoiset kookos- ja raakakaakaotuotteet. Terveelliseen makeuttamiseen Govinda tarjoaa erilaisia stevia-valmisteita sekä kookospalmusokeria. Gluteeniton maamantelijauho on maukas ja ravinteikas vaihtoehto perinteisille jauhoille, ja sopii mainiosti myös muille kuin allergikoille. Govindan monipuolisesta jauhovalikoimasta löytyvät myös lupiinijauho, kikhernejauho, teff-jauho sekä kvinoajauhe. Monikäyttöiset jauhot sopivat hyvin sekä ruoanvalmistukseen että leivontaan. 

Govinda tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun