Luontaistuotteet.com
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Four Sigma Foods

4 tuotetta 2 kaupasta
Four Sigma Foods

Four Sigma Foods on innovatiivinen suomalaisten perustama yritys, joka on erikoistunut erilaisiin superfoodeihin, lääkinnällisiin sieniin sekä adaptogeenisiin yrtteihin. Four Sigma Foodsin tuotteet ovat tehokkuutensa lisäksi myös helppokäyttöisiä ja ekologisia.

Suomessa maailmankuuluisuutta niittäneen yrityksen tuotteita voidaan tilata helposti netissä. Valikoimasta löytyy useita erilaisia superfood- ja yrttivalmisteita, joilla on kullakin omat spesifiset terveysvaikutuksensa. Four Sigma Foodsin filosofian pohjalla on ajatus, että luonnollinen on parempi kuin synteettinen. Sen lisäksi yrityksessä ollaan vakuuttuneita terveysvaikutteisten sienien ja bakteereiden tärkeydestä osana tasapainoista ruokavaliota.

Four Sigma on onnistunut tuomaan muinaisen perimätiedon nykyaikaan helppokäyttöisten ja puhuttelevien tuotteiden muodossa. Erilaisissa instant-pikajuomissa on käytetty korkeasta antioksidanttipitoisuudestaan tunnettua pakurikääpää, stressiltä suojaavaa ja rauhoittavaa lakkakääpää tai myös verta puhdistavaa siitaketta. Kätevän instant-koostumuksensa ansiosta nämä luonnon raaka-aineet ovat nyt tarjolla turvallisessa ja helppokäyttöisessä muodossa päivittäiseen nauttimiseen niin kotona kuin matkoillakin.  


Myös suklaa saa luovan terveysalan yrityksen käsissä täysin uuden merkityksen. Erityisen energiasysyäksen tarjoavat Four Sigma Foodsin suklaashotit, joita on täydennetty erilaisilla yrteillä ja sienillä. Lisäpontta antavat myös mausteet, kuten cayennepippuri. Annospussin sisältö lisätään kuumaan veteen ja sekoitetaan. 


Suositut luonnontuotteet ovat levinneet jo yli 30 maahan viidellä mantereella. Niin urheilijat kuin lääkäritkin hehkuttavat positiivisia kokemuksia ja tuotteiden suosio on ollut kovassa nousussa.  Suomessa Four Sigma -tuotteiden tilaaminen onnistuu vaivattomasti Hyvinvoinnin Tavaratalosta

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun