Luontaistuotteet.com
Valitse kategoria
Hinta
Poista kaikki suodattimet

Eskimo3

2 tuotetta 1 kaupasta
Eskimo3

Omega-3-rasvahapot ovat ihmiselle elintärkeitä. Eskimo-3 on kehitetty äärimmäisen rikkaaksi ja puhtaaksi omega-3:n lähteeksi, joka täyttää päivittäisen 250 milligramman suosituksen jo yhdellä kapselilla.

Jokainen kapseli sisältää reilun annoksen EPA- ja DHA-rasvahappoja, joita nauttimalla pidetään sydän hyvässä kunnossa. Se on biologisesti korkealaatuista, ja esimerkiksi Eskimo-3 Purea on käytetty 17 tieteellisessä tutkimuksessa, joista on laadittu yli 100 tieteellistä julkaisua. Kalanmaksaöljyjä ei käytetä ravinnon korvikkeena, vaan ravintolisänä, joka tukee päivittäistä terveyttä. Eskimo-3 on myös ainoana pohjoismaisena kalaöljynä tuotettu Friends of the Sea -ympäristösertifioiduin menetelmin, jotka säilyttävät tuotteessa kalan luonnollisen rasvahappokoostumuksen. Se sisältää PUFANOXia®, joka on luontainen antioksidanttiseos. Seos estää rasvahappojen hapettumisen, joten tuote säilyy parempana ja tehokkaampana pidempään sekä suojaa soluja oksidatiiviselta stressiltä.

Tuotetta on myynnissä kapseleina, nestemäisenä sekä lapsille omana versiona. Eskimo-3 Kids on erityisen hyvä tuote lapsille, sillä se sisältää tehopaketin omega-3, -6 ja -9 rasvahappoja ja lisäksi D- ja E-vitamiinia. Tuote on maustettu tuttifrutin makuiseksi, joten lasten on mukava nauttia päivittäinen 1 teelusikan annos. Aikuisten Pure-öljyssä on mukana appelsiiniaromia. Kaikki tuotteet säilyvät jääkaapissa.

Eskimo-3:a voidaan tilata suomalaisista nettikaupoista, kuten vitaravinne.fi, fitnesstukku.fi ja hyvinvoinnin.fi. Sen maahantuoja on Bringwell Finland Oy, ja se valmistetaan Ruotsissa.

Eskimo-3 lyhyesti:


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun