Luontaistuotteet.com

Big Tree Farms luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Aminopörssi, Luontaispörssi edustavat Big Tree Farms -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Big Tree Farms -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Big Tree Farms -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 3 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Aminopörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Luontaispörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus Yli 79 € tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Big Tree Farms

Big Tree Farms
Big Tree Farms

Big Tree Farms on yksi luotettavista ja reilusti toimivista kaakaotuotteiden toimittajista ja jalostajista. Yritys jalostaa kaakaopavusta terveellisiä superherkkuja, jotka eivät kuitenkaan riistä paikallisten elinkeinoa vaan auttaa näitä ylläpitämään omaa hyvinvointiaan.

Big Tree Farms lähti liikkeelle parin länsimaisen nuoren miehen aloitteesta. Nämä olivat kiinnostuneita laadukkaasta ruuasta, erityisesti yhdeksi maailman parhaista superfoodeista tituleeratusta raakakaakaosta. Luotettavia toimittajia ei kuitenkaan ollut eivätkä miehet halunneet asioida suurten paikallisia riistävien yritysten kanssa. Niimpä miehet alkoivat etsiä kaakaon toimittajia suoraan pieniltä tiloilta itse. Syntyi yhteistyöverkosto, jossa on tällä hetkellä 15 000 pientä maatilaa ja yksityistä kaakaon ja kookoksen tuottajaa ympäri Indonesia saariston!

Big Tree Farmsin tuotteet ovat siis kaakaota ja kookosta eri muodoissa, jalostettuna hieman tai täysin raakana. Raakakaakaossa on yli 2000 ainesosaa, joten se on yksi maailman ravinnetiheimmistä kasveista. Kaakaota voi siis napsia esimerkiksi välipalaksi kaakaonibseinä, raakasuklaana tai tehdä kaakaota raakakaakaojauheesta.

Big Tree Farms -tuotevalikoimasta löydetään herkulliset ja terveelliset luomukaakaojauheet ja luomusuklaat. Nämä luomutuotteet valmistetaan perinteisiä valmistusmenetelmiä ja kestävän kehityksen periaatteita noudattaen Indonesiassa. Big Tree Farmsin kaakaojauhetta voidaan nauttia hyvillä mielin, sillä se sisältää paljon proteiineja, vitamiineja, flavonoideja ja antioksidantteja. Herkullinen ja terveellinen Big Tree Farmsin suklaa valmistetaan omassa tehtaassa. Raaka-aineina käytetään itse valmistettua kaakaovoita ja ravinteikasta kookospalmusokeria, jotka takaavat suklaalle erinomaisen maun. Tuotevalikoimasta löydetään kaakaojauheen ja suklaan lisäksi kaakaovoita, kaakaonibsejä ja -papuja, kookospalmusokeria, kookosvesijauhetta ja merisuolaa. Kookospalmusokeri valmistetaan kookospalmun kukinnon nektariinista avotulella keittämällä. Kookosvesijauhe valmistetaan kookosvedestä kuivaamalla, ja jauhetta voidaan lisätä mihin tahansa juomiin, ruokiin ja leivonnaisiin. Tuotetta voidaan siis käyttää hyvin monipuolisesti, ja sitä on saatavilla myös maustettuna. Merisuola valmistetaan Balilla täysin käsityönä ja ilman minkäänlaista puhdistusta. Nämä herkulliset tuotteet ovat tulleet monille kuluttajille tutuiksi, ja heille on kertynyt niistä vain hyviä kokemuksia. Tuotteita voidaan ostaa netistä myös monista kotimaisista verkkokaupoista. Tuotteita on tarjolla muun muassa Hyvinvoinnin Tavaratalossa, Xoco.fi, kauppa.luontaistuntijat.fi ja fitnessfirst.fi-verkkokaupoissa. Herkullisia ja terveellisiä tuotteita voidaan siis ostaa helposti kotoa käsin.

Kooste


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun