Luontaistuotteet.com
Harmonia

Harmonia Life Oy perustettiin 1990-luvun alussa. Harmonia on täysin kotimainen luontaistuotemerkki, joka myy ja markkinoi ravintolisiä sekä muita terveystuotteita. Tuotteita myydään luontaistuotekaupoissa, apteekeissa, urheilukaupoissa ja suurimmissa tavarataloissa sekä näiden kaikkien verkkokaupoissa. Harmonian tuotevalikoima on tarkasti valikoitu ja kontrolloitu. Harmonia kelpuuttaa osaksi valikoimaa vain tieteellisesti tutkitut, ammattilaisten kehittämät tai hyväksi todetut tuotteet, joista on paljon kokemuksia.

Luontaistuotemerkki Harmonia tarjoaa valikoimassaan erinomaista laatua ja ainutlaatuista tehoa. Suurta suosiota ovat varsinkin viime aikoina nauttineet maistuvat ja terveysvaikutteiset Pukka Harmonse -tee sekä MethodDraine Detox Vadelma-Karpalo & Fructolax. Pukka Luomu Harmonise -teessä maistat ruusua, hibiskusta ja vaniljaa. Teen valmistuksessa on käytetty myös oivaltavasti ja ennakkoluulottomasti shatavarinjuurta sekä lakritsanjuurta. Tee tasapainottaa ja harmonisoi nauttijansa. Tuote on suunnattu erityisesti naisille. MethodDraine Detox vuorostaan on vahva ja tehokas luomutuote. Se aktivoi voimakkaasti elimistön omaa puhdistusprosessia. Fructolax ainutlaatuisesti tehostaa suolen toimintaa ja litistää vatsaa.

Luontaistuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Laadukkaat Harmonia-tuotteet voi ostaa vaivattomasti, nopeasti ja turvallisesti netistä. Osoitteessa Harmonia.fi pystyy tutustumaan tarkemmin yrityksen koko tuotevalikoimaan. Itse ostokset tosin täytyy tehdä muissa osoitteissa, ja tämä hoituukin vaivattomimmin netin monissa verkkokaupoissa. Muun muassa Luontaistuntijan ja Terveysteekin verkkokaupat tarjoavat valikoimissaan erilaisia Harmonia -tuotteita. Verkkokaupat löytää osoitteista luontaistuntijat.fi ja terveysteekki.fi.

 

Siirry alkuun