Luontaistuotteet.com

Amazonas luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Nu3 edustavat Amazonas -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Amazonas -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Amazonas -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Amazonas

Amazonas
Amazonas

Amazonas superfoodit valmistetaan sertifioiduilla luomutiloila pääasiassa Etelä-Amerikassa. Amazonasin tuotteiden valvonta on tarkkaa, joten niitä on turvallista käyttää. Amazonasin tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia teetä, tabletteja ja puristeita sekä jauheita, joita voi helposti lisätä smoothieen, jugurttiin tai puuroon.

Saksalaisen Amazonasin tuotteet ovat superfoodeja, eli erittäin ravinnetiheitä ruokia pääasiassa Etelä-Amerikasta, kuten acerola, acai ja guarana. Merkin ajatuksena onkin tarjota laadukkaita ruokia päivittäiseen käyttöön lisäksi, tuomaan terveyttä ja elinvoimaa luonnollisella tavalla.

Esimerkiksi guaranalla on piristävä vaikutus, sitä käytetäänkin virvoitusjuomien pohjana Brasiliassa, joten se on hyvä lisä aamusmoothieen. Acai-marja taas on täynnä erilaisia vitamiineja ja kivennäisaineita, sitä voi käyttää melkein missä vain.

Amazonas-tuotteita on valmistettu jo 20 vuoden ajan. Amazonas-marjajauheet ovat hyvin ravinnerikkaita ja niistä saadaan paljon vitamiineja, koska ne valmistetaan kokonaisista marjoista, hedelmistä ja kasveista eikä uuttamalla. Amazonas-tuotevalikoimaan kuuluu myös mm. erilaisia öljyjä sekä superfood-tabletteja. Kaikkien tuotteiden valmistuksessa kiinnitetään erityistä huomiota tuotteiden korkeaan laatuun. Tuotteet valmistetaan ainoastaan puhtaista ja ekologisesti kasvatetuista raaka-aineista. Marjajauheiden valmistuksessa käytetään sekä luomutuotettuja raaka-aineita että luonnossa villinä kasvavia kasveja. Tuotteiden raaka-aineet hankitaan pääsääntöisesti Brasiliasta, Meksikosta, Perusta, Egyptistä ja Kiinasta. Jauheita valmistetaan muun muassa pakastekuivaamalla. Menetelmän avulla vitamiinit pystytään säilyttämään erittäin hyvin. Pakastekuivaamalla voidaan myös taata erinomainen maku. Marjajauheista löydetään niin marjoista kuin hedelmistä valmistettuja jauheita. Valikoimaan kuuluvat mm. acaijauhe, mangojauhe, guaranajauhe ja acerolajauhe. Mangojauhe sisältää useita vitamiineja sekä edistää ruoansulatusta. Guaranajauhe sopii erityisesti silloin, kun päivään kaivataan lisää buustia, sillä tuote sisältää luonnollista kofeiinia. Kirsikkaa muistuttavasta acerola-hedelmästä valmistettu jauhe puolestaan sisältää valtavan paljon C-vitamiinia. Monilla tyytyväisillä asiakkailla on kokemusta herkullisista marjajauheista ja muista elimistölle hyvää tekevistä tuotteista. Tuotteita voidaan ostaa vaivattomasti netistä. Niitä myydään myös seuraavissa kotimaisissa verkkokaupoissa, joista jauheiden ostaminen onnistuu hyvin helposti. Jauheita myydään mm. hyvinvoinnintavaratalo.fi, nu3.fi ja kauppa.ruohonjuuri.fi-verkkokaupoissa.

Kooste Amazonas tuotteista


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun