Luontaistuotteet.com

Atkins luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Nu3 edustavat Atkins -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Atkins -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Atkins -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Atkins

Atkins
Atkins

Atkins ateriankorvikepatukat ja -juomat on suunniteltu osaksi runsasproteiinista ja vähähiilihydraattista Atkins-dieettiä. Niitä voi tosin käyttää muutenkin silloin, kun haluaa herkkua mutta vain vähän hiilihydraatteja ja kaloreita.

Atkins-dieetti perustuu siihen, että elimistölle ei anneta juuri ollenkaan hiilihydraatteja. Taustalla on teoria siitä, että elimistö alkaa polttaa nopeammin vartaloon varastoitunutta rasvaa hiilihydraattien puuttuessa. Dieetistä on olemassa ristiriitaisia tutkimustuloksia.

Atkins-energiapatukat ja välipalapatukat ovat makeita herkkuja, joilla voi korvata yhden tai kaksi ateriaa päivässä Atkinsin dieetin aikana tai muutenkin. Patukoissa on paljon proteiinia ja hyvin vähän hiilihydraatteja ja ne on makeutettu. Patukoissa ei ole transrasvoja, mutta mitään superfoodia ne eivät silti ole.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun