Luontaistuotteet.com
Tonalin CLA Vahva
28,00€
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Tonalin

1 tuote 1 kaupasta
Tonalin

Tonalin on luontaistuotemerkki, jonka avulla voi laihtua ja kiinteytyä tehokkaammin. Tonalin on maailman tutkituin ja tunnetuin CLA-valmiste, joka auttaa pudottamaan painoa ja rasvaprosenttia. Tonalin suojaa myös lihaksia ja nopeuttaa palautumista liikunnan jälkeen. Tonalin-CLA myös estää rasvaa varastoitumista vartaloon. Niin laihduttajat kuin myös urheilijat hyötyvät tutkitusti Tonalinista, ja siitä onkin monilla lämpimiä kokemuksia.

Tehoa laihdutukseen Tonalinilla

Luontaistuotemerkki Tonalinin vaikuttava aine on CLA, joka on luonnollinen rasvahappo. Sen aktiiviaineet ovat cis-9 trans-11- ja trans-10 cis-12 -isomeerit, ja ne oivaltavasti ohjaavat aineenvaihduntaa hyödyntämään ensimmäiseksi rasvakudoksessa olevan energian. Näin energian tarve ravinnosta vähenee, ja dieettiä onkin siis helpompi noudattaa laihdutettaessa. Laihdutettaessa ilman Tonalinia häviää sekä lihasta että rasvaa. Moni kuitenkin haluaisi poistaa rasvaa säilyttäen kaikki lihakset. Tämä onnistuukin Tonalinin ainutlaatuisten ominaisuuksien ansioista. Mitä paremmassa kunnossa lihakset ovat, sen paremmin keho käyttää rasvaa energian lähteenä, kun rasvan energia vapautuu verenkiertoon.

Tonalin CLA vaivatta verkosta

Luontaistuotemerkki Tonalinin laadukkaat ja monipuoliset tuotteet voi ostaa helposti ja vaivatta netistä. Tarjolla on useita eri pakkauskokoja ja makuvaihtoehtoja. Suosittuja Tonalin-pirtelöitä voi tilata muun muassa mansikan ja herkullisen suklaan makuisina. Laihduttaminen ei olekaan koskaan ollut näin herkullinen mahdollisuus. Laadukkaita Tonalinin tuotteita löytyy muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalon, Lifen, Polarpharman ja Sinunapteekin verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi, life.fi, polarpharma.fi ja sinunapteekki.fi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun