Luontaistuotteet.com
Midsona

Midsona Finland Oy on osa Midsona AB terveyskonsernia, joka on yksi Pohjoismaiden johtavista luonnolliseen itsehoitoon keskittyvistä yrityksistä. Yrityksen toiminta perustuu pitkään kokemukseen ja ammattitaitoon toimialalla sekä sen edustamiin hyvin tutkittuihin ja luotettaviin tuotteisiin. Luontaistuotemerkki valmistaa hyvin monenlaisia erilaisia tuotteita, kuten kosmetiikkaa, vitamiineja ja energialisiä.

Vaikka Midsona luontaistuotemerkki saattaa olla useammallekin uusi tuttavuus, valmistaa yritys useita kaikkien tuntemia, arvostettuja tuotteita, joista monilla on myös kokemuksia. Tunnetuimpia näistä lienevät Tri Tolosen terveystuotteet ja Friggs-riisikakut ja -vitamiinit. Tri Tolosen terveystuotteet ovat olennainen osa päivittäistä huolenpitoa omasta terveydestä, sillä ne takaavat tärkeiden ravintoaineiden riittävän saannin. Tämä vuorostaan edistää sekä fyysistä että henkistä jaksamista ja terveyttä. Valikoimasta löytyy erilaisia rasvahappoja, berberiiniä, carnosiiniä, isokarpaloa ja melatoniinia. Omega-3-rasvahappoja on tarjolla myös Friggs-tuotemerkillä. Friggs-tuoteperheen tuotteilla voi varmistaa myös tärkeimpien vitamiinien saannin. C-vitamiiniporeita Friggs-tuoteperheessä on neljää makua, ja lisäksi saatavana on myös magnesiumpore.

Luontaistuotteiden ostaminen ei ole koskaan ollut yhtä helppoa. Laadukkaat Midsona-tuotteet voi ostaa nopeasti, vaivatta ja turvallisesti netistä. Osoitteesta midsona.fi löytyy koko kattava tuotevalikoima, mutta itse ostoksia ei yrityksen kotisivuilla pysty valitettavasti kuitenkaan tekemään. Huoli pois; luontaistuotemerkin erinomaiset ja laadukkaat tuotteet löytää vaivatta muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalon, Lifen ja Luontaistuntijan verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi life.fi ja luontaistuntijat.fi.

Siirry alkuun