Luontaistuotteet.com
Carmolis Örtdroppar 40 ml
9,90€
Carmolis Geeli, 72 g
9,95€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Carmolis

2 tuotetta 2 kaupasta
Carmolis

Munkit tunsivat jo vuosisatoja sitten yrttien ja rohtojen hyväätekevät vaikutukset. Carmolis onkin kuulunut suomalaisten luotettuihin itsehoitotuotteisiin jo useamman sukupolven ajan. Menestys perustuu tuotteen toimivuuteen: se lieventää flunssan oireita ja rentouttaa kipeytyneitä lihaksia.

Carmolista tarvitaan pitkin vuotta, sillä rohdosvalmiste auttaa myös kutiseviin itikanpuremiin. Yrttivalmiste kannattaa pitää lääkekaapissa aina saatavilla, jotta voit helpottaa oloasi heti, kun flunssa tekee tuloaan. Tuoteperheeseen kuuluu myös kipugeeli sekä karamelleja. Vahvanmakuisen yrttikaramellin eteeriset öljyt auttavat kurkun karheuteen. Miedompi yrttikaramelli raikastaa hengityksen ja virkistää ammatikseen puhuvan oloa. Carmolis-yrttivalmisteet voidaan hankkia Apteekkituotteet.fi:stä.   

Carmolis-tipat auttavat moneen vaivaan

Flunssaista oloa helpottavat tipat sekä sisäisesti että ulkoisesti käytettynä. Mikä parasta, luonnon yrteistä valmistetut tipat sopivat kaikenikäisten käyttöön. Useista yrteistä uutettu Carmolis kannattaa ottaa avuksi heti, kun nenä- tai kurkkuoireet alkavat tuntua. Tipat sekoitetaan lämpimään juomaan. Juoman annetaan sitten lämmittää oloa tai sitä voidaan myös kurlata, jos kurkku on kipeä. Kun olo on flunssan vuoksi tukkoinen, tippoja voidaan sivellä esimerkiksi ohimoille tai rintaan. Carmoliksen hyvää tekevä, raikastava vaikutus tuntuu nopeasti. Ihoa ja lihaksia hoidetaan sivelemällä Carmolista pumpulitupon avulla suoraan iholle. Kannattaakin välttää käyttämästä valmistetta rikkoutuneelle iholle. Tipat sopivat myös vatsan hyvinvoinnin edistämisen. Jos ruoansulatus tai stressi aiheuttavat ongelmia vatsan kanssa, tippoja voidaan sekoittaa kylmään veteen.   

Carmolis-tuotteet lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun