Luontaistuotteet.com

Axellus luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Aminopörssi, Shopping4net, Sinunapteekki edustavat Axellus -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Axellus -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Axellus -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 4 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Aminopörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Sinunapteekki
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 3,9 - 9,9 €
  Yli 89 € tilauksissa
  ilmainen toimitus
 • Luontaispörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus Yli 79 € tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Axellus

Axellus
Axellus

Axellus Oy on yksi Suomen johtavista terveystuotteiden markkinoijista. Luontaistuotemerkin ylpeyden aihe on sen osaaminen ja toimet alan vastuullisena kehittäjänä. Axellus tarjoaa helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseensa perustuen. Yritys pystyy tarjoamaan tuotteita eri elämänvaiheisiin aina vauvasta vaariin. Tämän vuoksi tuotteista onkin kuluttajilla hyviä kokemuksia.

Luontaistuotemerkki Axelluksen valikoimaan kuuluu muun muassa vitamiini- ja omega-3-rasvahappovalmisteita sekä painonhallintatuotteita ja urheiluravinteita. Tuotteet ovat monipuolisia ja soveltuvatkin aivan kaikille. Kun haluat pitää huolta omasta ja läheistesi hyvinvoinnista, kannattaa valita luotettava Axellus-tuote. Axelluksen tunnetuimmat tuotemerkit ovat Möller, Nutrilett, Sana-sol, Gerimax ja Ladyvita. Möller-tuotemerkillä Axellus myy erilaisia kalaöljytuotteita. Tuotteet sisältävät terveyden kannalta merkittäviä D-, E- ja A-vitamiineja sekä omega-3-rasvahappoja. Ihmiskeho on riippuvainen omega-3-rasvahapoista, mutta ei itse pysty valmistamaan niitä. Tästä syystä omega-3-rasvahappoja kutsutaan välttämättömiksi rasvahapoiksi. Omega-3-rasvahapoilla on runsaasti terveydelle hyödyllisiä vaikutuksia. Näistä parhaiten ja kattavimmin on dokumentoitu vaikutukset sydämeen ja verenkiertoon.

Laadukkaita kotimaisia Allevo tuotteita vaivatta verkosta

Axellus käyttää monia jakeluväyliä ja palvelee terveystietoisia kuluttajia apteekkien, terveyskauppojen ja hyvin varustettujen elintarvikeliikkeiden kautta. Laadukkaat Axellus-tuotteet ostat kuitenkin helpoiten netistä. Osoitteessa axellus.fi löydät helposti koko kattavan valikoiman, mutta itse ostoksia et yrityksen kotisivuilla pysty tekemään. Luontaistuotemerkin erinomaisia ja laadukkaita tuotteita löydät Hyvinvoinnin tavaratalon, Lifen ja Luontaistuntijan verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi, life.fi ja luontaistuntijat.fi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun