Luontaistuotteet.com
Vitabalans

Vitabalans on vuonna 1980 perustettu kotimainen lääketehdas. Luontaistuotemerkin liikevaihto on noin kaksikymmentä miljoonaa euroa. Yrityksen tuotevalikoima on hyvin laaja, ja se kattaa resepti- ja itsehoitolääkkeitä sekä ravintolisiä. Vitabalansin kaikki tuotteet ovat yrityksen oman tuotekehityksen tulosta. Tuotanto mahdollistaa myös erilaisten jauheiden, liuoksien ja voiteiden valmistuksen.

Vitabalans Oy työllistää tällä hetkellä noin 160 henkilöä. Henkilökuntaan kuuluu monenmoisia osaajia, kuten lääkäreitä, proviisoreita, farmaseutteja, kemistejä ja laborantteja, joilla on paljon kokemuksia luontaistuotteiden kehittämisestä. Tällaisella osaamiskoktaililla luontaistuotemerkki valmistaa laadukkaat ja monipuoliset tuotteet, joilla kuluttaja helposti pystyy parantamaan ja ylläpitämään terveyttään. Vitabalansin valikoima kattaakin tuotteet aina tehokkaista reseptilääkkeistä itsehoitotuotteiden kautta urheiluvalmisteisiin. Vitabalansin luontaistuotteilla hoitaa helposti ja vaivatta suolistoa, ulkonäköä tai vaikkapa varmistaa makeat unet kiireen ja stressin keskellä. Myös eläimille löytyy sopivia luontaistuotteita. Koirille ja kissoille on tarjolla laadukkaita tuotteita, joilla varmistetaan riittävä vitamiinien saanti. Urheilijoille valikoimasta vuorostaan löytyy proteiineja suorituskyvyn parantamiseen ja hiilihydraatteja jaksamiseen ja palautumiseen. Näiden lisäksi valikoima kattaa tutut kreatiini-, glutamiini- ja magnesiumvalmisteet.

Vitabalansin laadukkaat ja monipuoliset tuotteet voi ostaa mutkattomasti netistä. Osoitteessa vitabalans.fi löytyy luontaistuotemerkin koko kattava valikoima, mutta itse ostokset täytyy tehdä muissa osoitteissa. Vitabalansin tuotteita löytyykin muun muassa Hyvinvoinnin tavaratalon ja Luontaistuntijan verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi ja luontaistuntijat.fi.

Siirry alkuun