Luontaistuotteet.com

Puhdistamo

35 tuotetta 1 kaupasta
Puhdistamo

Suomalainen Puhdistamo tuo ehdottoman puhtaita ja laadukkaita superfoodeja suomalaisten käyttöön. Nämä superfood valmisteet eivät ole ihan mitä tahnsa ruokaa, vaan aitoja luonnontuotteita, jotka omaavat maailman parhaita ominaisuuksia, ja ne on valmistettu alan huippuosaajien keskuudessa. Raakasuklaat, goji-marjat, spirulina-jauhe, omega-öljyt, Acai-jauhe, Chia-siemenet, erilaiset entsyymivalmisteet ja paljon paljon muuta löytyy Puhdistamon laajasta ja etenkin laadukkaasta valikoimasta.

Terveelliset elämäntavat ja terveellisen ruokavalion suuri merkitys hyvään elämänlaatuun ovat asioita, joita ei yksinkertaisesti voi kieltää. Pilleriä jos toistakin voi popsia, mutta jos elämänasenteeseen ei löydy perinpohjaista halua muutokseen, on tuloksia vaikea saavuttaa. Superfoodit antavat monelle ravintoaan tarkkailevalle hyvän boostin terveelliseten elämäntapojen ja ruokavalion noudattamiseen. Superfoodit, kuten Puhdistamon myymät tuotteet, ovat erittäin korkeita ravintoainepitoisuuksiltaan. Ne osoittavat, kuinka luonnon omissa tuotteissa on kaikki mitä ihmiskeho tarvitsee.

Puhdistamo aloitti superfoodien maahantuonnin vuonna 2009, ja nykyään yrityksen laadukkaita tuotteita voi ostaa kätevästi vaikkapa netistä. Luontaistuotteita ja superfoodeja myyvät monet luontaistuotteisiin erikoistuneet verkkokaupat, esimerkiksi hyvinvoinnin.fi, mistä ostaminen on helppoa ja nopeaa. Netistä löytyy paljon tietoa superfoodeista ja monenlaisista kokemuksista niiden käyttäjiltä. Katso myös yrityksen kotisivuja osoitteessa puhdistamo.fi.

Puhdistamo tiivistetysti

Siirry alkuun