Luontaistuotteet.com
New Nordic

Luontaistuotemerkki New Nordic myy laadukkaita luontaistuotteita kattavalla ja kadehditulla ammattitaidolla. New Nordic tarjoaa mittavan valikoiman erilaisia tuotteita, joilla kohentaa terveyttään ja elämänlaatuaan. New Nordicin kaikki tuotteet valmistetaan Skandinaviassa huippumoderneissa tehtaissa parhaita tuotantolaitteita käyttäen ja lääkeainestandardeja noudattaen. Yritys tarjoaa tinkimätöntä laatua aina viljelyksestä valmiiseen tuotteeseen asti. New Nordic keskittyy tutkimuksessaan ja valmistuksessaan luonnon aineksiin, joiden parantavista ominaisuuksista on vankkaa tieteellistä tutkimustietoa ja kokemuksia.

Luontaistuotemerkki ryhmittelee laajan tuotevalikoimansa yhdeksään valloittavaan ja miellyttävään segmenttiin. +50-segmentti on nimensä mukaisesti suunnattu jo varttuneimmille kuluttajille ja kattaa erilaiset kiinteyttävät tuotteet sekä unta parantavat valmisteet. Kauneustuotteita valellaan pääasiallisesti hiuksiin ja iholle, ja näin taataan niiden kiilto ja terveys. Laihdutussegmentin tuotteet vuorostaan madaltavat ruokahalua ja puhdistavat elimistöä. Jos näkö tai kuulo on alkanut heiketä, tarvittavaa apua löytyy silmät ja aistit -tuoteryhmästä. Näiden haluttujen tuoteryhmien lisäksi New Nordic tarjoaa yksittäisiä tuotteita segmenteissä vatsa ja ruoansulatus, yrtit ja marjat, liikkuvuus ja luut, uni sekä naisten terveys.

New Nordic laatutuotteet netissä

Luontaistuotemerkki New Nordicin laadukkaat ja monipuoliset tuotteet voi ostaa helpoiten netistä. Osoitteesta newnordic.fi löytyy koko kattava valikoima, ja yrityksen kotisivuilta voikin ostaa liki kaikki tarvitsemansa luontaistuotteet. New Nordicin tuotteita löytyy myös Hyvinvoinnin tavaratalon ja Fitnesstukun verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi ja fitnesstukku.fi.

Siirry alkuun