Luontaistuotteet.com
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Vianaturale

8 tuotetta 1 kaupasta
Vianaturale

Via Naturale on vuonna 1992 perustettu suomalainen luontaistuotealan tukku- ja markkinointiyritys. Luontaistuotemerkki on kasvanut menestyksen ja suosion myötä nopeasti yhdeksi alan johtavista tukkuliikkeistä. Via Naturale kehittää ja markkinoi hyvinvointia edistäviä korkeatasoisia ravintolisiä apunaan yksi alan johtavista kotimaisista valmistajista sekä nykyaikainen tuotekehitys ja teknologia. Todisteena luontaistuotemerkin tuotteiden alkuperästä Via Naturale saa käyttää Avainlippu-merkkiä pakkauksissaan. Tällä merkillä varustetuista tuotteista on asiakkailla yleensä hyviä kokemuksia.

Luontaistuotemerkki Via Naturale ryhmittelee valikoimansa yhdeksään eri segmenttiin. Laadukkaita tuotteita löytyy esimerkiksi nivelten ja luuston hoitoon, painonhallintaan, ihonhoitoon ja seksuaaliterveyteen. Erilaiset rasvahapot muun muassa piristävät mieltä ja madaltavat verenpainetta. Karnosiini ja D3-vitamiini tarjoavat käyttäjälleen energiaa ja vastustuskykyä. Erityisravintoaineet Inkotin, Melatoniini, Arginiini, Berberiini ja Kromi auttavat arjen huolissa ja kohentavat yleiskuntoa. Luontaistuotemerkki Via Natural ei ole valikoimassaan unohtanut myöskään rakkaita lemmikkejä, ja tarjolla on tuotteita, jotka parantavat eläinten iho-ongelmia, vahvistavat luustoa ja niveliä sekä saavat turkin kiiltämään.

Via Naturalen laadukkaat ja monipuoliset tuotteet voi ostaa helpoiten netistä. Tuotteita myyvätkin luontaistuotekaupat ja hyvin varustetut apteekit sekä lukuisat luontaistuoteverkkokaupat. Osoitteessa vianaturale.fi löytyy helposti koko kattava valikoima, mutta itse ostoksia ei yrityksen kotisivuilla voi tehdä. Luontaistuotemerkin tuotteita löytyy Hyvinvoinnin tavaratalon, Lifen ja Luontaistuntijan verkkokaupoista osoitteista hyvinvoinnin.fi, life.fi ja luontaistuntijat.fi


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun