Luontaistuotteet.com

Nicorette luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Internetapteekki edustaa Nicorette -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Nicorette -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Nicorette -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Nicorette

Nicorette
Nicorette

Tupakoinnista vieroitus on tottuneelle tupakoitsijalle aina haastava prosessi. Lopettaminen voi olla vaikea kokemus, jossa kaikki tuki on tervetullutta. Nykyään tupakoitsijan ei kuitenkaan tarvitse turvautua vain tahdonvoimaan, vaikka sitäkin tarvitaan. Lopettajalle on tarjolla erilaisia apukeinoja jotka tekevät tupakoinnin lopettamisesta aiheutuvien oireiden hallitsemisesta helpompaa.

Nikotiiniriippuvuuden hallitsemiseksi kehitettyjä tuotteita saadaan tavallisista apteekeista sekä lähikaupoista ilman reseptiä. Ruotsalainen yritys Nicorette on yksi kansainvälisesti tunnetuimmista laatumerkeistä, ja sen valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia tupakoinnin lopettamista auttavia tuotteita. Yrityksellä on yli 30 vuoden kokemus alalta. Sa tarjoaa tuotteiden lisäksi informaatiota, joka tukee tupakasta vieroitusta sekä pyrkii ehkäisemään tupakoinnin aloittamista. Nicorette-tuotteiden valmistamisesta vastaa amerikkalainen McNeil Consumer Healthcare, joka puolestaan on suuryritys Johnson & Johnsonin tytäryritys.

Monipuolisesti tuotteita

Nicoretten tuotevalikoiman kehittämisessä ollaan keskitytty siihen että siitä löytyisi sopivat tuotteet jokaiselle tupakoinnin lopettamista yrittävälle. Tupakasta vieroitus on erilainen kokemus jokaiselle ja eri tuotteet pyrkivät vastaamaan yksilöllisiin tarpeisiin. Nicoretten valikoimasta löytyvät imeskelytabletit, purukumit, inhalaattorit, suusumutteet ja laastarit. Yrityksen verkkosivuille on myös koottu tupakoinnista vieroittautumisessa onnistuneiden asiakkaiden menestyskertomuksia, jotka tarjoavat vertaistukea lopettamista suunnittelevalle. 

Apua tupakoinnin lopettamiseen netistä

Sopivan tuotteen valitsemisessa apua löytyy Nicoretten verkkosivujen lisäksi esimerkiksi Apteekkituotteet.fi -sivustolta, jonka kautta voidaan myös tilata tuotteet suoraan kotiin. Lopettamispäätöksen tekijää kehotetaan kuitenkin kääntymään myös terveydenhuollon ammattilaisten ylläpitämän Stumppi.fi -palvelun puoleen. Sivusto tarjoaa asiantuntijatukea ja informaatiota lopettajalle.

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun