Luontaistuotteet.com
Makrobios

Makrobios on Suomen suurin luomu- ja allergiatuotteita maahantuova ja markkinoiva yritys. Myös Reilun Kaupan tuotteet ovat hyvin edustettuina tämän arvostetun ja laadukkaan yrityksen tuotevalikoimassa. Makrobios markkinoi ja myy ekologisia ja luonnollisia vaihtoehtoja hygieniaan ja kehonhoitoon, kuten myös laajaa valikoimaa luontaisia elintarvikkeita. Ekologiset kodin puhdistus- ja pesuaineet ovat myös tärkeä osa tämän luonnonmukaisuuteen kannustavan yrityksen toimenkuvaa.

Makrobiosin monipuoliseen valikoimaan kuuluu tällä hetkellä jopa yli 900 luontaistuotetta. Monet näistä ympäristöä vaalivista ja terveellisiin elämäntapoihin ohjaavista yhtiöistä ovat kansainvälisesti tunnettuja luontaistuotteiden valmistajia. Suuresta valikoimasta löytyy kuitenkin myös suomalaisia valmistajia, kuten Raitaniemi. Makrobios panostaa suomalaisiin yhteistyökumppaneihinsa ja pyrkiikin yhä useammin suosimaan kotimaisia tuotteita. Reilun Kaupan toiminta on myös suuressa arvossa, ja näitä reiluissa työyhteisöissä valmistettuja tuotteita onkin löytynyt viime vuosien aikana yhä enemmän ja enemmän Makrobiosin suuresta tuotevalikoimasta.

Makrobios maahantuo ja myy useiden ekologisuuteen ja luonnon hyvinvointiin perustuvien tunnettujen valmistajien tuotteita. Näitä suosittuja ja kokemuksella hyviksi ja toimiviksi todettuja elintarvikkeiden, kosmetiikan ja muiden päivittäisten tuotteiden luonnollisemman vaihtoehdon tarjoavia valmistajia ovat muun muassa Whole Earth, Amaizin,Terra Chips, Pro Bios, Yogi teet. La Bio Idea, Pukka teet, Dr.Kark, Seed&Bean, VitaCoco, Dr. Martin´s, Faith in Nature ja Raitaniemi. Näiden ja monien muiden lisäksi tarjontaan kuuluu luonnollisesti Makrobiosin oma ja laadukas valikoima luontoa, planeettaamme ja hyvinvointiamme kunnioittavia vaihtoehtoja.

Makrobios tiivistetysti

  • Makrobios on Suomen suurin luomu- ja allergiatuotteiden maahantuoja
  • Netistä löytyy paljon tietoa ja kokemuksia luontaistuotteiden käyttäjiltä
Siirry alkuun