Luontaistuotteet.com

Eucerin luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Internetapteekki edustaa Eucerin -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Eucerin -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Eucerin -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 1 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Eucerin kosmetiikka- ja ihonhoito

Eucerin
Eucerin

Eucerin-ihonhoitotuotteet ovat suomalaisille hyvin tuttu tuotesarja, joka sisältää lukuisia erilaisia rasvoja, voiteita ja puhdistustuotteita kaikenlaisiin ihon tarpeisiin. Eucerinin historia ulottuu aina 1880-luvulle, jolloin Hampurissa toiminut apteekkari perusti Beiersdorf-yrityksen.

Vuonna 1900 nuori kemisti kehitti Eucerin-voiteen, josta tuli yksi aikansa merkittävimmistä keksinnöistä. Tuoteperhe alkoi laajeta vasta 1950-luvulla, mutta on sen jälkeen ollut yksi tärkeimmistä lääketieteellisistä ihonhoitosarjoista. Eucerinilla on myös ihoinstituutti, josta voidaan ostaa ihoa tervehdyttäviä ja kaunistavia hoitoja, ihodiagnooseja ja saada tuoteneuvontaa.

Eucerinin tuotteet jaetaan pääpiirteittään kasvoille, vartalolle ja aurinkosuojiin. Kasvoille on puhdistustuotteita, voiteita ja geelejä, jotka on jaettu erilaisten iho-ongelmien, kuten aknen, kuivan ihon, ikääntyvän ja herkän ihon ja atooppisen tai epätasaisen ihon mukaan. Tuotetyyppejä ovat huulten- ja silmien erikoistuotteet, erikoishoidot sekä puhdistus- ja virkistyshoidot. Vartalolle löytyvät tuotteet atooppiselle tai herkälle iholle, aurinkoa vastaan suojautumiseen ja sen jälkeiseen käsittelyyn, kuivalle iholle ja hikoilua varten. Vartalolle tarjottavia tuotetyyppejä ovat deodorantit, erikoishoidot, erilliset käsien ja jalkojen hoidot, pesutuotteet ja vartalonhoidon muut tuotteet.

Eucerinin kotisivuilta löytyy paljon tietoa yrityksen tuotteista, ihonhoidosta ja erilaisista iho-ongelmista. Sivut osoittavat, että yrityksellä on paljon kokemusta tärkeästä työstään. Tuotteita myydään niin nettikaupoissa kuin vähittäismyymälöissäkin pitkin maata.

Eucerin lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun