Luontaistuotteet.com
Leader

Leader Sports Nutrition on suomalainen yritys, joka on erikoistunut urheiluravinteiden ja erilaisten painohallintaa edistävien tuotteiden maahantuontiin ja myyntiin. Yritys toimittaa asiakkailleen monipuolisen valikoiman eri brändien tuotteita, ja tämän lisäksi myöskin valmistaa ja kehittää jatkuvasti uusia oman Leader-brändinsä elintarvikkeita suomalaisille, joiden paino ei tahdo pysyä kurissa, ja jotka etsivät sen hallintaan uudenlaisia vaihtoehtoja lenkkipolun lisäksi.

Leader Sports Nutritionin monenlaiset urheiluravinteet ja urheilujuomat ovat suuressa suosiossa niin vakavampien ammattilaisten, kuin myös aivan tavallisten kuntoilijoiden ja liikkujien keskuudessa.

Leader Sports Nutrition perustettiin vuonna 2001, ja tuolloin se aloitti toimintansa urheiluravinteiden maahantuojana. Viimeisten 10 vuoden kuluessa sen toiminta on laajentunut mittavasti, ja tänä päivänä Leader onkin Suomen suosituimipia elintarvikealan yrityksiä urheilu- ja luontaistuotteiden saralla. Leader kehittää, tuottaa ja markkinoi menestykesekkäästi omaa nimeään kantavia tuotteitaan, jotka käsittävät terveystuotteita, vitamiineja, superfoodeja, urheiluravinteita sekä erilaisia runsaasti proteiinia sisältäviä elintarvikkeita.

Urheiluravinteiden käytöstä voi olla montaa mieltä. Kokemuksia löytyy laidasta laitaan, toinen vannoo niiden nimeen, ja moni ei koskisi niihin käskemälläkään. Netistä löytyy paljon tietoa urheiluravinteiden käytöstä ja niiden erilaisista vaikutuksista. Yrityksen toimintaan ja tuotevalikoimaan pääsee tutustumaan tarkemmin osoitteessa leader.fi. Tuotteita ostaa helpoiten netistä, esimerkiksi osoitteesta fitnesstukku.fi.

Leader Sports Nutrition tiivistetysti

  • Leader Sports Nutrition valmistaa tuotteita kuntoilijoille, urheilijoille ja painoaan tarkkaileville
  • Leaderin tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia runsasproteiinisia elintarvikkeita, vitamiineja, superfoodeja ja urheiluravinteita
  • Tuotteita ostat helpoiten netistä kuten kaupasta fitnesstukku.fi
Siirry alkuun