Ekovista Argaöljy 100 ml
20,90€
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Ekovista

1 tuote 1 kaupasta

Ekovista on luonnollinen erikoistukku erinomaisella laadulla. Se markkinoi ja jälleenmyy lukuisten tunnettujen eri valmistajien luontaistuotteita, samoin kuin omaa nimeään kantavia tuotteita. Laaja ja laadukas valikoima käsittää luonnonkosmetiikkaa, lisäravinteita sekä ekologisia pesu- ja puhdistusaineita. Kaikki Ekovistan markkinoimat tuotteet ovat tunnustettuja kansainvälisesti sertifioituja luonnontuotteita. Näitä korkeasta laadusta kertovia ekosertifikaatteja ovat muun muassa BDIH, Ecologo, ja Ecocert.

Kauneudenhoidon tuotteita, kodin puhdistusaineita sekä erilaisia hyvinvointituotteita voi käyttää pitäen samalla myös huolta ympäröivästä luonnosta sekä omasta ja tulevien sukupolvien hyvinvoinnista ja terveydestä. Ekovista tarjoaa hienon valikoiman korkealaatuisia ekologisin periaattein valmistettuja tuotteita, joita voi käyttää hyvällä omatunnolla. Nämä tuotteet ovat maailman huippunimiä ja todistavat, että luomu voi todellakin olla paitsi hyvää keholle ja mielelle, niin myös arvostettua ja huippulaadukasta!

Ekovistan valikoima kattaa tuotteita seuraavilta valmistajilta: Rainforest Food (superfoodit), Attitude (maailman ensimmäinen sertifioitu yhtiö, joka valmistaa ympäristöystävällisiä kodin puhdistukseen tarkoitettuja hiilidioksidineutraaleja tuotteita), Lovea (sertifioitu aurinkotuotesarja), Benecos (sertifioidut meikit Saksasta), Acorelle (100 % luonnollisia tuoksuja, jotka sopivat myös allergikoille ja kunnioittavat luontoa) Cattier Paris (yksi ranskan suosituimmista luonnonkosmetiikan brändeistä), K Pour Karite (Ecocert sertifioituja kampaamoalan tuotteita Ranskasta), Pur Aloe (luonnonkosmetiikkaa ja Aloe Vera -juomia Ranskasta). Valikoimasta löytyvät tietysti myös Ekovistan omat tuotteet. Tunnettuja Ekovistan nimeä kantavia tuotteita ovat ekologiset pesupähkinät sekä Ekovistan kookosöljyt.

Ekovistan tuotteita voi ostaa netistä muun muassa hyvinvoinnin.fi -verkkokaupasta. Netistä löytyy paljon kokemuksia tuotteista sekä niiden tilaamisesta verkkokauppojen kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun