Luontaistuotteet.com
Bringwell

Bringwell on Suomessa toimiva yritys, joka maahantuo ja markkinoi erilaisia terveyttä ja hyvinvointia edistäviä luontaistuotteita. Tämän brändin tuotteet ovat tutkitusti parasta laatua, sen kertovat paitsi monien eri tutkimusten tulokset myös lukuisten tyytyväisten käyttäjien positiiviset kokemukset. Bringwellin laaja valikoima hyvää oloa tuovia tuotteita kattaa monipuolisen skaalan aina ihon ja kauneudenhoidon tuotteista superfoodeihin, ja esim. lihasten, nivelten ja luuston hyvinvointiin tarkoitettuja tuotteita.

Bringwell toimii Pieksämäellä Keski-Suomessa, ja se on osa Pohjoismaissa toimivaa konsernia. Tämä konserni on keskittynyt luonnollisten ja hyvinvointituotteiden maahantuontiin ja markkinointiin. Yhtiön menestys on jatkuvaa, ja se toimiikin Suomen lisäksi myös Tanskassa, Norjassa ja Ruotsissa.

Bringwell tarjoaa asiakkailleen ainoastaan erittäin korkealaatuisia tuotteita. Tuotteet Bringwellin valikoimaan on valittu tarkkaan ja huolellisesti, ja jokaisen tuotteen takana on pitkä prosessi merkittävää tutkimustyötä. Näiden tutkimusten takana ovat alan ammattilaiset, lääkärit ja muut osaajat.

Bringwell Finland Oy on osa Pohjoismaista konsernia, joka maahantuo ja markkinoi Suomeen erilaisia hyvin korkealaatuisia hyvän olon edistämiseen ja ylläpitoon tarkoitettuja tuotteita. Tuotevalikoimasta löytyvät tuotteet muun muassa vastustuskyvyn parantamiseen, yleiskunnon ja yleisen vireyden saavuttamiseen, lihasten, nivelten ja luuston hyvinvointiin, aivoille ja silmille. Valikoimassa on myös ihon- ja kauneudenhoidon tuotteita, vatsan ja suoliston toimintaa edistäviä tuotteita, rasvahappoja ja happo-emästasapainosta huolta pitäviä luontaistuotteita. Tunnettuja tuotteita ovat muun muassa Pascoe-emäsjauheet ja Minitotal-vitamiinit. Bringwell-tuotteita jälleenmyyvät monet eri tahot. Tuotteita voi myös tilata netistä.

Siirry alkuun