Luontaistuotteet.com

Risenta luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Shopping4net, Nu3 edustavat Risenta -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Risenta -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Risenta -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 2 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Paypal
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet

Risenta

Risenta
Risenta

Kasvissyöjien, allergikkojen ja herkkävatsaisten kannattaa tutustua Risentan laajaan tuotevalikoimaan. Kokkaaminen on kivaa, kun ruokakaapista löytyy monenlaisia lisäkkeiksi sopivia vaihtoehtoja. Gluteenittomat herkut syntyvät esimerkiksi mantelijauhosta. Kannattaakin hankkia valmis myslisekoitus terveellistä aamupalaa varten tai tilata lempimyslin raaka-aineet netistä. Itse haudutettu puuro on kuin samettia! 

Risenta tuotteilla kokataan terveellistä hyvää

Risentan tuotteet tunnistaa pakkausten kirkkaankeltaisesta väristä. Terveellisiä ja vaativiinkin ruokavalioihin sopivia vaihtoehtoja on saatavilla runsaasti. Linssit ovat upean monipuolinen ja luonnostaan proteiinipitoinen raaka-aine. Ne eivät ole ainoastaan itämaisten ruokien raaka-aine, vaan ne sopivat mainiosti arkeen ja juhlaan. Lisää kasviskeittoon linssejä, niin ateria on huomattavasti ruokaisampi. Huippukokitkin käyttävät tyylikkäissä annoksissaan mustia beluga-linssejä. Nimensä mukaisesti nämä näyttävät kaviaarilta! Linssien ohella kuivakaappiin kannattaa varata erilaisia riisejä, pastaa, papuja sekä kvinoaa. Siemenet ja esimerkiksi kuitupitoinen kookosjauho tekevät smoothiesta ravinteikkaan. Chiaa, hamppua, auringonkukkaa, seesamia, kurpitsaa ja pähkinöitä - Risentan valikoimista löytyy koko joukko vaihtoehtoja granolaan. Itse tehty superterveellinen sekoitus säilyy hyvin tiiviissä purkissa. Nämä ruokatuotteet tilataan kätevästi netistä hyvin varustelluista terveysruokia tarjoavista verkkokaupoista.

Risenta lyhyesti 

Risenta on ruotsalainen vuonna 1940 perustettu ruokatuotteisiin keskittyvä perheyritys, joka kuuluu nykyisin Paulig Groupiin. Kuluttajien kiinnostus terveelliseen ruokaan näkyy yrityksen nopeasti kasvaneessa liikevaihdossa. Riisi, viljat ja muut maukkaat raaka-aineet jalostuvat mysleiksi, jauhoiksi ja pastaksi. Esimerkiksi vehnää vältteleville löytyy useita tuotteita kokeiltaviksi. Valikoimiin kuuluu myös pähkinöitä, siemeniä sekä muita sellaisenaan maistuvia ruokatarvikkeita. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun