Luontaistuotteet.com
Mezina

Mezina on tanskalainen yritys, joka markkinoi ja myy korkealaatuisia luontaistuotteita, tuotteita painonhallintaan (esimerkiksi Konjak) sekä vitamiineja. Mezina tarjoaa ehdottoman laadukkaita tuotteita ympäristötietoisille kuluttajille, jotka uskovat luonnon parantavaan voimaan ja sen hyvinvoinnin vaalimisen tärkeyteen. Toiminnassaan tämä tanskalainen perheyritys panostaa aktiiviseen tuotekehitykseen, tutkimukseen sekä markkinointiin. Ja tämähän toimii, Mezina on nimittäin ollut markkinoiden johtavia nimiä jo 30 vuoden ajan. Nykyään tytäryhtiöitä löytyy Iso-Britanniasta, Norjasta, Suomesta ja Ruotsista. Myös myyntikonttoreita on ympäri Eurooppaa: Hollannissa Espanjassa, Islannissa, Liettuassa, Eestissä, Latviassa ja Saksassa.

Kaikkien tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnon puhtaita raaka-aineita. Tämä tarkoittaa kasveista ja luonnosta eristettyjä uutteita, vitamiineja ja ravintoaineita. Mezina panostaa tehokkaaseen tutkimukseen taatakseen tuotteidensa korkean laadun ja asiakkaidensa tyytyväisyyden. Tuotteiden valmistuksessa ja tuotekehityksessä Mezina on aina ajan tasalla ja se käyttää hyväkseen uusimpia tutkimuksia ja tieteellistä tietoa vaikuttavien raaka-aineiden ominaisuuksista ja annoksista.

Tuotteiden tarjonta on laaja, ja Mezina-tuotteita löytyykin moneen eri käyttötarkoitukseen ja vaivaan tai sen ehkäisyyn. Korkealaatuisesta valikoimasta löytyvät muun muassa vitamiinit ja mineraalit, tuotteet raskauden, vaihdevuosien ja PMS-ajanjaksojen avuksi, tuotteet silmien hyvinvointiin, luuston ja nivelten hyvinvointiin, vastustuskyvyn parantamiseen, virtsateiden hoitoon, sekä monenlaisia tuotteita painonhallintaan ja laihdutukseen kuten Konjak laihdutusvalmistetta. Vaivan hoidossa on tietenkin aina suositeltavaa avartaa katsetta vaivaa syvemmälle, sen juurten ja alkuperäisen syyn selvittämiseen ja perinpohjaiseen elämäntapojen tarkkailuun.

Mezina valmistaa korkealaatuisia luontaistuotteita, vitamiineja sekä painonhallintatuotteita. Tuotteet ovat antaneet paljon hyviä kokemuksia, ja niitä voi ostaa helposti vaikkapa netistä.

Siirry alkuun