Luontaistuotteet.com
A.Vogel Salvisan
17,95€
Cynaramin, A.Vogel
13,90€
Menoforce Strong, A.Vogel
29,99€
A.Vogel Urticalcin
11,90€
Crataegus Orapihlajauute, A.Vogel
10,99€
Vitacell Kurkuma
19,50€
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Fitnesstukku
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

A.Vogel

483 tuotetta 4 kaupasta
< Edellinen
A.Vogel

A.Vogel -luontaistuotteet ovat maailmankuuluja ja suuresti arvostettuja. Tämä erittäin laadukas ja 100-prosenttisesti luonnonmukainen merkki on saanut nimensä perustajansa Alfred Vogelin mukaan. Alfred Vogel on Sveitsin tunnetuin kasvilääkinnän asiantuntija, kirjailija, tutkija ja maailmanmatkaaja. Hänen ymmärryksensä luonnosta ja sen parantavista voimavaroista sekä kokonaisvaltaisesta itsehoidosta ja oman vastuun ottamisesta on opastanut, ohjannut ja parantanut ihmisiä jo vuosikymmenien ajan.

A.Vogelin sarjasta löytyy luontaishoitotuotteita ja lääkkeitä, monenlaisia luontaistuotteita sekä myöskin elintarvikkeita. Kaikki raaka-aineet tuotteisiin on viljelty luomuviljelmillä kaukana saasteista ja tarkkoja määräyksiä noudattaen. Kasvatuksessa ei tietenkään käytetä minkäänlaisia kemiallisia kasvinsuojeluaineita tai lannoitteita, koska A.Vogelin ymmärryksen mukaan on erittäin tärkeää kylvää siemenet puhtaaseen maahan, eikä niiden kasvatus saa vahingoittaa myöskään ympäröivää luontoa.

Eläminen sopusoinnussa luonnon kanssa ja omasta terveydestä huolehtiminen ja siitä vastuun ottaminen ovat tärkeitä periaatteita terveydessä, itsehoidossa, sairauksien ja vaivojen ehkäisyssä sekä onnellisen ja hyvän elämänlaadun saavuttamisessa. ”Lääkäri ja terapeutti ovat kuin oppaita, jotka näyttävät tietä. Mutta potilaan on käveltävä itse.” A. Vogel siis ymmärtää, että terveys ja hyvä elämänlaatu ovat kokonaisvaltaisia, eikä vastuuta sairaudesta tai hyvästä olosta voi heittää muiden kannettavaksi.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun