Luontaistuotteet.com

Hankintatukku

34 tuotetta 1 kaupasta
Hankintatukku

Hankintatukku on Suomen johtavimpia ravintolisien ja luontaistuotteiden valmistajia. Parasta näyttöä Hankintatukun tuottamista valmisteista ovat erilaiset monipuoliset hyvinvointia edistävät tabletit ja kapselit. Muun muassa monelle tutuksi tulleet Piimax, Echinamax, Vitamar, Vitatabs ja Magnesan ovat hyviä esimerkkejä tämän jo yli 30 vuotta markkinoilla toimineen yrityksen laadukkaista tuotemerkeistä. Nämä ja monet muut Hankintatukun laadukkaat tuotteet keräävät jatkuvasti hyviä kokemuksia ja tieteellistä näyttöä toimivuudestaan. Ne voi tilata kätevästi myös netistä.

Paitsi erilaisia tabletteja ja kapseleita, Hankintatukku valmistaa myös paljon muita hyvinvointia edistäviä luontaistuotteita, kuten uutteita ja muita luonnonrohtoja. Rohdosvalmisteita ja ravintolisiä löytyykin tämän suomalaisen yhtiön kattavasta valikoimasta jopa yli 400 tuotenimellä! Valmisteita on tarjolla eri tarkoituksiin ja monenlaiseen vaivaan ja niiden hallintaan. Hankintatukun valikoima kattaa muun muassa luonnonkosmetiikkaa, rasvahappovalmisteet, vitamiini- ja kivennäisainevalmisteet, fytoterapeuttiset tuotteet, laihdutusvalmisteet, lesitiini- ja öljyvalmisteet sekä Suomen lääkelain hyväksymät rohdosvalmisteet. Hankintatukun suosio kasvaa kasvamistaan, eikä ainoastaan kotosuomessa. Tuotteita nimittäin viedään jopa 50 eri maahan Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikassa.

Raaka-aineet Hankintatukun tuotteisiin viljellään pääosin yhtiön omilla viljelmillä. Nämä viljelmät löytyvät Itä-Suomen puhtaasta luonnosta. Viljelmissä noudatetaan kansainvälisiä laatustandardeja ja ohjeita, samoin kuin viljelyn kenttäkokeissa ja uusien rohtojen ja valmisteiden kehityksessä.

Hankintatukusta lyhyesti

Siirry alkuun