Luontaistuotteet.com

Pharma Nord

43 tuotetta 3 kaupasta
Pharma Nord

Pharma Nord valmistaa korkealaatuisia luonnonmukaisia ravintolisiä ja rohdosvalmisteita. Se kehittää tuotteensa korkeiden standardien mukaisesti perustana ja kulmakivenään se, että tuotteiden biosaatavuus sekä fysiologinen vaikutus on aina optimaalinen. Jotta tämä olisi mahdollista, käyttää Pharma Nord tuotteissaan ainoastaan kaikkein korkealuokkaisimpia ja puhtaimpia raaka-aineita sekä ensiluokkaisia ja alan johtavia menetelmiä niiden valmistuksessa.

Pharma Nordin laajasta tuotevalikoimasta löytyy ravintolisiä moneen eri käyttötarkoitukseen, kuten kauneuden ja hyvinvoinnin tuotteet, tuotteet painonhallintaan, energiaa antavat ja vastustuskykyä ylläpitävät tuotteet, painonhallintatuotteet, valmisteet verenkiertojärjestelmän hyvinvointiin, monipuoliset vitamiinit ja kivennäisaineet, tuotteet lihasten ja nivelten huoltoon ja niiden hyvinvoinnin ylläpitoon sekä erilaiset itsehoitolääkkeet. Näistä on asiakkailla hyviä kokemuksia.

Pharma Nord on sijoittunut korkealle monissa puolueettomissa kuluttajatutkimuksissa. Myös tieteelliset tutkimukset ovat osoittaneet näiden luontaistuotteiden ja rohtojen toimivuuden. Viimeisimpänä saavutuksena Suomen Terveystuotekauppiaiden liitto valitsi Pharma Nord OY:n Bio-Qinon Q 10 Gold -tuotteen vuoden 2014 luontaistuotteeksi. Tämä hyvää palautetta ja suosiota kerännyt tuote on täynnä koentsyymi Q10:tä, joka on merkittävä aine elimistön energiantuotannossa. Tärkeää tämän ubikononin riittävä saanti on muun muassa migreenistä kärsiville, uupuneille ja väsyneille sekä aktiiviurheilijoille ja muuten vain stressaantuneille.

Pharma Nord tiivistetysti

Arvostelut, kommentit ja kokemukset

4/ 5
Uniginolia olen nauttinut päivittäin, koska ubikinoni kuuluu lisäravinteisiini.
1/ 5
Mulle tuli d-vitamiinia ja kirje että kiitos että valitsit meidät. Mitä?? En tod. ole tilannut mitään!
Admin:
Ei se ainakaan meiltä tullut, kun emme mitään myy vaan vertailemme eri verkkokauppojen hintoja.

Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun