Luontaistuotteet.com
Polar Pharma

Polar Pharma on suomalainen liikeyritys, joka tarjoaa ja markkinoi korkealaatuisia luontaistuotteita ja urheilujuomia. Yhtiö seisoo tuotteidensa korkean laadun takana, ja kaikki tuotteet onkin valmistettu puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista, aina alan viimeisintä tutkimustietoa hyväksikäyttäen. Polar Pharma aloitti perheyrityksenä jo 20 vuotta sitten, ja tänä päivänä se on yhä edelleen saman perheen omistuksessa. Yhtiön ja sen markkinoimien tuotteiden suosio kasvaa kasvamistaan, ja monenlaiset hyvät kokemukset puhuvat puolestaan.

Polar Pharma markkinoi ja myy monen sarjan luontaistuotteita eri tarkoituksiin. Yhtiön laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita muun muassa seuraavilta tunnetuilta ja arvostetuilta valmistajilta: Osteolis, Antiwir, Renew Life-sarja, Tonalin, Freestream, Anti Stress ja Omega Red. Näiden merkkien joukosta löytyy tuotteita monen monituiseen tarkoitukseen, kuten muun muassa pinaattiuutetta ruokahalun hillitsemiseen ja näläntunteen vähentämiseen sekä tomaattiuutetta sydämen terveyden edistämiseen. Polar Pharma tarjoaa tuotteita myös aktiivisille liikkujille ja huippu-urheilijoille. Urheilujuomien joukosta löytyy suomalainen Gutzy-sarja, mikä on kasvattanut suurta suosiota, sekä monille tuttu perinteinen Hart-Sport urheilujuoma.

Polar Pharma -tuotteita on saatavilla hyvin varustetuissa elintarvikekaupoissa, apteekeissa sekä luontaistuotteita myyvissä kaupoissa. Näitä suosittuja luontaistuotteita voi tilata helposti myös netistä, esimerkiksi sinunapteekki.fi- taikka hyvinvoinnin.fi -verkkokauppojen kautta.

 

  • Polar Pharma on suomalainen tukku- ja markkinointiyritys, joka jälleenmyy luontaistuotteita
  • Valikoima eri luontaistuotteita ja luontaistuotemerkkejä Polar Pharman tarjonnassa on laaja
  • Näistä luontaistuotteista löytyy tuotteita laidasta laitaan: aina vitamiineista ja hivenaineista painonhallinnan tuotteisiin, stressin- ja unenhallintaan, sekä elimistön, lihasten ja luuston hyvinvointiin

 

Siirry alkuun