Luontaistuotteet.com

Polar Pharma luontaistuotteita myyvät nettikaupat

Luontaistuotekaupoista mm. Hyvinvoinnin Tavaratalo, Aminopörssi, Life edustavat Polar Pharma -luontaistuotteita. Näet kaikki sivujemme Polar Pharma -luontaistuotteita myyvät luontaistuotekaupat alta. Lisäksi näet kyseisiin kauppoihin liittyvät toimitustiedot ja alennuskoodit. Voit siirtyä suoraan Polar Pharma -tuotteisiin Näytä-painikkeesta.

Yhteensä: 7 luontaistuotekauppaa
Valitse maksutapa
X
Lasku
Luottokortit
Osamaksu
Postiennakko
Verkkopankit
Valitse toimitustapa
X
Kotiinkuljetus
MyPack
Nouto
Pakettiautomaatti
Posti
Arvostelun mukaan
X
Poista kaikki suodattimet
 • Aminopörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 8,9 €
  Ilmainen toimitus yli 49 € tilauksissa
 • Life
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 2 - 19 €
  Yli 75 € tilauksissa ilmainen toimitus
 • Sinunapteekki
  Toimitusaika: 2-7 pv
  Toimitukset: 3,9 - 9,9 €
  Yli 89 € tilauksissa
  ilmainen toimitus
 • Sportsnutrition
  Toimitusaika: 1-5 pv
  Toimitukset: 5,9 - 6,9 €
  Ilmainen toimitus yli 80 € tilauksissa
 • Voimia.com
  Toimitusaika: 1-3 pv
  Toimitukset: 6,5 €
  Ilmainen toimitus yli 60€ tilauksiin
 • Luontaispörssi
  Toimitusaika: 1-4 pv
  Toimitukset: 4,9 - 7,9 €
  Ilmainen toimitus Yli 79 € tilauksissa
 • Haluatko kauppasi tälle listalle? Ota yhteyttä yhteys [ät] luontaistuotteet.com

Polar Pharma

Polar Pharma
Polar Pharma

Polar Pharma on suomalainen liikeyritys, joka tarjoaa ja markkinoi korkealaatuisia luontaistuotteita ja urheilujuomia. Yhtiö seisoo tuotteidensa korkean laadun takana, ja kaikki tuotteet onkin valmistettu puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista, aina alan viimeisintä tutkimustietoa hyväksikäyttäen. Polar Pharma aloitti perheyrityksenä jo 20 vuotta sitten, ja tänä päivänä se on yhä edelleen saman perheen omistuksessa. Yhtiön ja sen markkinoimien tuotteiden suosio kasvaa kasvamistaan, ja monenlaiset hyvät kokemukset puhuvat puolestaan.

Polar Pharma markkinoi ja myy monen sarjan luontaistuotteita eri tarkoituksiin. Yhtiön laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita muun muassa seuraavilta tunnetuilta ja arvostetuilta valmistajilta: Osteolis, Antiwir, Renew Life-sarja, Tonalin, Freestream, Anti Stress ja Omega Red. Näiden merkkien joukosta löytyy tuotteita monen monituiseen tarkoitukseen, kuten muun muassa pinaattiuutetta ruokahalun hillitsemiseen ja näläntunteen vähentämiseen sekä tomaattiuutetta sydämen terveyden edistämiseen. Polar Pharma tarjoaa tuotteita myös aktiivisille liikkujille ja huippu-urheilijoille. Urheilujuomien joukosta löytyy suomalainen Gutzy-sarja, mikä on kasvattanut suurta suosiota, sekä monille tuttu perinteinen Hart-Sport urheilujuoma.

Polar Pharma -tuotteita on saatavilla hyvin varustetuissa elintarvikekaupoissa, apteekeissa sekä luontaistuotteita myyvissä kaupoissa. Näitä suosittuja luontaistuotteita voi tilata helposti myös netistä, esimerkiksi sinunapteekki.fi- taikka hyvinvoinnin.fi -verkkokauppojen kautta.

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun