Osteolis K2 Kalkki D3, Polar Pharma
19,99€
Uretin kurpitsansiemen-soijauutetabletit, Polar Pharma
23,90€
Tradamix TX1000, Polar Pharma
44,90€
AntiSTRESS Relax 40 tabl, Polar Pharma
23,90€
AntiSTRESS vahva 15 tabl, Polar Pharma
22,90€
Prostaflow Strong, Polar Pharma
16,95€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Voimia.com
Poista kaikki suodattimet

Polar Pharma

10 tuotetta 3 kaupasta

Polar Pharma on suomalainen liikeyritys, joka tarjoaa ja markkinoi korkealaatuisia luontaistuotteita ja urheilujuomia. Yhtiö seisoo tuotteidensa korkean laadun takana, ja kaikki tuotteet onkin valmistettu puhtaista ja korkealaatuisista raaka-aineista, aina alan viimeisintä tutkimustietoa hyväksikäyttäen. Polar Pharma aloitti perheyrityksenä jo 20 vuotta sitten, ja tänä päivänä se on yhä edelleen saman perheen omistuksessa. Yhtiön ja sen markkinoimien tuotteiden suosio kasvaa kasvamistaan, ja monenlaiset hyvät kokemukset puhuvat puolestaan.

Polar Pharma markkinoi ja myy monen sarjan luontaistuotteita eri tarkoituksiin. Yhtiön laajasta tuotevalikoimasta löytyy tuotteita muun muassa seuraavilta tunnetuilta ja arvostetuilta valmistajilta: Osteolis, Antiwir, Renew Life-sarja, Tonalin, Freestream, Anti Stress ja Omega Red. Näiden merkkien joukosta löytyy tuotteita monen monituiseen tarkoitukseen, kuten muun muassa pinaattiuutetta ruokahalun hillitsemiseen ja näläntunteen vähentämiseen sekä tomaattiuutetta sydämen terveyden edistämiseen. Polar Pharma tarjoaa tuotteita myös aktiivisille liikkujille ja huippu-urheilijoille. Urheilujuomien joukosta löytyy suomalainen Gutzy-sarja, mikä on kasvattanut suurta suosiota, sekä monille tuttu perinteinen Hart-Sport urheilujuoma.

Polar Pharma -tuotteita on saatavilla hyvin varustetuissa elintarvikekaupoissa, apteekeissa sekä luontaistuotteita myyvissä kaupoissa. Näitä suosittuja luontaistuotteita voi tilata helposti myös netistä, esimerkiksi sinunapteekki.fi- taikka hyvinvoinnin.fi -verkkokauppojen kautta.

 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun