Luontaistuotteet.com
Weleda

Weleda on yksi markkinoiden vanhimmista ja arvostetuimmista merkeistä luontaistuotteiden ja antroposofisten lääkkeiden saralla. Weledan tuotevalikoima on hyvin laaja. Weleda-tuotteita löytyykin aina vauvan ihonhoidosta suunhoitoon, sekä miesten ja naisten vartalon ja kasvojen ihonhoitoon. Kaikki Weledan tuotteet on valmistettu ilman väri- tai hajusteaineita, synteettisiä säilöntäaineita ja parabeeneja. Weleda-tuotteen valitessasi voit myös olla varma siitä, ettei tuotteen ainesosia tai itse valmista tuotetta ole sen missään kehitysvaiheessa testattu eläimillä. Tämän päivän maailmassa tuotteiden puhtaus ja niiden mahdollisimman pieni kuormitus niin luonnolle kuin myös itse tuotteen käyttäjälle onkin erittäin tärkeää.

Tuotekehityksessään Weledan tavoitteena on valmistaa ihonhoitotuotteita, jotka stimuloivat ihon luonnollisia omia toimintoja, päinvastoin kuin monet nykyajan kasvonhoitotuotteet, jotka kemikaaleineen lähinnä estävät ihon luonnollisen toiminnan ja uudistumiskyvyn. Ihmisen terveys tai sairaus, kosmeettinen tai fyysinen oire, on tulos ihmisen sisäisen tasapainon häiriintymisestä. Weleda on kannustanut ihmisiä jo vuosikymmenien ajan löytämään ja hyödyntämään sisäisen elinvoiman lähteitä. Tämän tuloksena pystymme nauttimaan luonnollisesta kauneudesta, terveydestä ja elinvoimasta, mikä on peräisin meistä itsestämme.

Weledan motto on ”luonto ja ihminen sopusoinnussa”. Tuotannossaan ja tuoteaineissaan Weleda käyttää puhtaita kasviuutteita, jotka löytävät tiensä Weledan tuotteisiin ympäri maailman. Weleda tukee paikallisia viljelijöitä ja käyttää toiminnassaan Reilun Kaupan sopimuksia. Näin Weleda auttaa talonpoikia ja viljelijöitä ekologisten ja kestävien viljelmien kehityksessä, ja on myös mukana antamassa erilaisille yhteisöille ympäri maailman niin sosiaalista kuin taloudellistakin tukea. Suomessa Weledan tuotteita on ollut myynnissä kauppojen hyllyillä jo yli 50 vuotta, ja tänä päivänä näitä hyvän olon ja omatunnon takaavia Weleda tuotteita voi helposti ostaa myös netin kautta.

Siirry alkuun