Luontaistuotteet.com
Vida

Vida-tuotemerkki valmistaa vitamiineja ja hivenaineita. Vidan mottona on valmistaa suomalaisia tuotteita suomalaisille kuluttajille. Kokemukset kertovat, että Vida-tuotesarjan monituiset vitamiinit ja hivenaineet toimivat ja antavat lisäapua ja energiaa tämän päivän kiireiseen elämäntapaan. Vida keskittyy tuotteidensa kehityksessä vastaamaan juuri suomalaisten ihmisten tarpeisiin. Muun muassa sääolot on otettu huomioon, ja jokaisen tuotteen koostumus ja aineosat on otettu huomioon, ja punnittu tarkasti juuri tätä tarkoitusta ajatellen.

Vida on vahvasti suomalainen tuotemerkki. Kaikki Vida-tuotteet on kehitetty alusta loppuun asti Suomessa, mikä takaa tuotteille monia hyviä ominaisuuksia. Vidan tuotekehitys muun muassa työllistää suomalaisia ja näin tukee talouselämäämme ja sitä myötä hyvinvointiamme. Vida kannustaa kestävään kehitykseen ja pienimpään mahdolliseen luonnon kuormitukseen. Näin Vida-tuotteiden kehitys kotimaassa onkin hyvin kannattavaa, koska muun muassa kuljetusmatkat Vidan tuotantolaitoksilta kaupan tai apteekin hyllylle ovat lyhyitä, ja näin luonnon hartioiden kannettavaksi jäävä jalanjälki on mahdollisimman pieni. Kaikki Vida-tuotteet on myös pakattu lasipakkauksiin, jotka on mahdollista kierrättää. Myös pakkausten muoviset osat ovat hyödynnettävissä energiajakeena.

Vida-tuotemerkin hivenaineita ja vitamiineja löytyy moneen lähtöön ja monille erilaisille kuluttajille. Jos väsyttää ja kaipaat energiaa talven pimeisiin päiviin, voi Vida Rauta 50 mg, pitkävaikutteinen rauta- ja C-vitamiinivalmiste olla juuri sinulle sopiva tuote. Vidan valikoimasta löytyvät myös tuotteet perheen pienemmille, kuten Vida Junnu –monivitamiini- ja Vida Junnu Kalsium +D3 -tuotteet, sekä paljon erilaisia hivenainevalmisteita, joiden saanti on hyvinvoinnin kannalta erityisen tärkeää.

Siirry alkuun