Luontaistuotteet.com
Tri Tolosen E-EPA 650 mg, Tohtori Tolonen
21,95€
Tri Tolosen Sport-Carnosin 600 mg, Tohtori Tolonen
44,50€
Tri Tolosen E-EPA 500 mg kapseli, Tohtori Tolonen
9,95€
Tri Tolosen Carnosin forte 400 mg, Tohtori Tolonen
33,95€
Tri Tolosen Magnesium Plus 350 mg, Tohtori Tolonen
7,95€
Tohtori Tolosen Superman, Midsonafinland
26,50€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Poista kaikki suodattimet

Tohtori Tolonen

14 tuotetta 2 kaupasta
Tohtori Tolonen

Kun suomalaiset kuulevat nimen Tohtori Tolonen, ei varmaan kenellekään jää epäselväksi, että kyseessä on Tri Tolonen, luonnonrohtoihin erikoistunut ja hyvin arvostettu ja monien tuntema suomalaisen luonnonlääketieteen uranuurtaja. Koko nimeltään tämä Tohtori Tolonen on Matti Tolonen. Hän on todellakin kirurgian ja lääketieteen tohtori, laillistettu lääkäri ja myös Helsingin yliopiston dosentti. Nykyään Tohtori Tolonen asuu Espanjassa, eikä enää pidä vastaanottoja Suomessa, mikä kuului Tri Tolosen toimenkuvaan pitkän ajan.

Tohtori Tolosen luonnon apukeinot, lääkkeet ja rohdot kuitenkin kasvattavat edelleen suosiotaan, ja ne ovatkin Suomen myydyimpien luontaistuotteiden joukossa. Suomalaisten rakastama Tohtori Matti Tolonen on luonnonlääketieteen ja itsehoidon puolestapuhuja. Tohtori Toloselle on jo kauan sitten käynyt selväksi, että terveys ja parantuminen, samoin kuin sairaus ja sen oireet, alkavat ihmisen sisältä, ja niitä voi myös itse hoitaa luonnon loputtomia apukeinoja ja voimavaroja hyväksi käyttäen. Tohtori Tolosen luonnontuotteita käyttämällä pidät huolta niin fyysisestä kuin henkistäkin hyvinvoinnista, ja avustat kehoa ja mieltä toiminnassaan takaamalla tärkeiden ravintoaineiden saannin.

Tohtori Tolosen arvostettua nimeä kantavat monet eri tuotteet ja rohdot, kuten vitamiinit, rasvahapot ja luontaistuotteet. Näitä Tri Tolosen kehittämiä tuotteita on käytetty pitkään ja hyvällä kokemuksella. Tohtori Tolosen tuotteita on saatavilla apteekeissa, luontais- ja terveystuotekaupoissa, sekä myös päivittäistavarakaupoissa, ja voipa Tohtori Tolosen ihmerohtoja tietenkin myös ostaa helposti netin kautta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun