Regulat 20 ml entsyymivalmiste
6,90€
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Regulat

1 tuote 1 kaupasta

Regulat on saksalainen tuotemerkki, ja samalla Saksan myydyin ja suosituin luontaistuote. Regulat- ravintolisän uskotaan auttavan lähes kaikenlaisiin vaivoihin ja niistä parantumiseen. Regulat-ravintolisä muun muassa parantaa kehon vastustuskykyä ja suoliston mikrobeja, sekä antaa energiaa ja auttaa kehoa hapollisten kuona-aineiden poistossa, ja estää näin elimistön happamoitumista.

Regulat-ravintolisä on luonnollinen tapa ja avustuskeino kehollemme selvitä nykypäivän koettelemuksista. Nykyajan kehittynyt lääketiede on tuonut mukanaan paljon hyviä keksintöjä ja apua, mutta onpa myös paljon sairauksia, joille ei hoitokeinoa ole kyetty löytämään. Näin tapahtuu, koska valitettavan usein perinteinen läntinen lääketiede keskittyy vaivan hoitamiseen ulkoapäin, sisäisen syyn löytämisen sijasta. Useiden sairauksien ja vaivojen takana piilee kehon entsyymitasapainon häiriintyminen, ja tässä Regulat astuu mukaan kuvaan palauttaen alhaiset entsyymitasot takaisin terveille tasoille. Regulat-entsyymivalmisteen avulla solut alkavat jälleen toimia normaalisti tuottaen tarvittavan määrän terveellisiin elintoimintoihin tarvittavaa energiaa.

Regulat-ravintolisä on nestemäinen entsyymivalmiste mitä valmistetaan hedelmistä, kasviksista ja pähkinöistä uuttamalla. Entsyymit tehostavat kaikkia ihmisen elintoimintoja ja ovat ikäänkuin katalyyttejä ihmisen kehossa, mitkä nopeuttavat ja edistävät solujen uudistumista. Näin Regulat- entsyymivalmiste avustaa kehon entsyymituotannossa ja aineenvaihdunnassa. Meillä kaikilla on voimavarat itsemme parantamiseen, jos vain annamme kehollemme siihen mahdollisuuden, ja lopetamme kehomme jatkuvan altistamisen haitallisille ja sitä vahingoittaville aineille ja tavoille, niin ravinnossa kuin myös elintavoissamme. Tässä Regulat-ravintolisä on kokemuksen kautta hyvä apuväline ja auttaja kehon luonnollisen tasapainon ja toimintojen palauttamiseen.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun