Logona Color Conditioner Värihoitopesu
15,95€
Logona LavaErde Rhassoul savipesujauhe
12,95€
Logona LavaErde Patchouli puhdistusgeeli
12,95€
Logona Color Plus vihreä savi syväpuhdistaja
15,95€
Logona voidemainen kasvihiusväri, Eri sävyjä
24,95€
Logona LavaErde Valkoinen pesujauhe
13,95€
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Logona

7 tuotetta 1 kaupasta
Logona

Logona on saksalainen luontaistuotteiden valmistaja, joka tekee laadukkaita ja arvostettuja kauneudenhoidon- ja hygieniatuotteita puhtaista luonnon raaka-aineista. Tämän luontaistuotemerkin valikoimasta löytyy yli 200 tuotetta vartalon- ja kasvojen ihonhoitoon, hygienian hoitoon, hiustenhoitoon sekä kosmetiikkatuotteita/meikkejä. Kysyntä näille laatustandardituotteille on kova, ja yhtiö kasvattaakin tuotevalikoimaansa jatkuvasti.

Logona on perustettu ympäristötietouden kasvaessa ja herättäessä ihmisiä luonnollisempien ja kestävämpien vaihtoehtojen luomiseen myös kosmetiikan ja ihonhoidon saralla. Yhtiö perustettiin 1970-luvulla, ja se vaalii edelleen samoja tärkeitä periaatteita, mitkä ovat tuotteiden raaka-aineiden ehdoton puhtaus, sekä mahdollisimman ympäristöystävällinen tuotanto. Tuotteiden valmistuksessa käytetään ainoastaan luonnon raaka-aineita, kuten yrttiuutteita, kasviöljyjä ja -vahoja sekä kukkatisleitä. Luomuviljelyä suositaan aina kun se vain on mahdollista jatkuvan tuotannon kannalta. Tuotteissa ei myöskään käytetä lainkaan synteettisiä säilöntäaineita. Yritys pitää kiinni periaatteistaan myöskin työnantajana: työyhteisöstä ja työntekijöistä välittäminen sekä sosiaalisen vastuun kantaminen ovat sen toiminnassa erittäin suuressa arvossa.

Logona luontaistuotteita voi ostaa netistä monista luontaistuotekaupoista kuten hyvinvoinnin.fi. Jos näiden luontaistuotteiden kokeilu kiinnostaa, mutta myöskin herättää kysymyksiä, netistä löytyy paljon kokemuksia ja kertomuksia, jotka voivat vastata kysymyksiin. Kokemuksia löytyy niin tuotteista kuin myös nettikaupoissa asioimisesta, verkkomaksuista, toimituksista jne.

Logona tiivistetysti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun