Luontaistuotteet.com
Salus

Salus on tunnettu saksalainen yritys, joka on erikoistunut erilaisiin luontais- ja terveystuotteisiin. Saluksen menestystarina sai alkunsa, kun Dr. med. Otto Greither perusti yrityksen Müncheniin vuonna 1916 tavoitteenaan luoda kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä tukevia tuotteita. Vuosikymmenten saatossa Salus on saavuttanut vankan suosion ja kuuluu alansa johtaviin valmistajiin Saksassa ja Euroopassa. Yrityksen korkeiden laatuvaatimusten puolesta puhuu se, että Tsernobylin ydinvoimalaonnettomuuden jälkeen Salus siirsi 1991 yli sadan lääkekasvin tuotannon omalle luomutilalle Chileen taatakseen myös jatkossa tuotteittensa turvallisuuden ja korkean laadun. Vielä nykyäänkin Salus valvoo tuotteittensa laatua äärimmäisen tarkkaan: Huolella kontrolloidut raaka-aineet ovat sertifioitua luomulaatua, eikä tuotteissa käytetä minkäänlaisia säilöntä-, aromi- tai väriaineita. 

Saluksen tunnetuimpia tuotteita ovat klassikot, kuten Salus Floradix Kräuterblut-Saft, Salus Floravital rautavalmiste ja Salus Magnesium. Niistä ensimmäinen on nestemäinen, helposti imeytyvä ja helppokäyttöinen rautavalmiste. Vatsaystävällinen tuote on kehitelty siten, että se sopii myös niille, joilla on ongelmia muiden rautavalmisteiden kanssa. Salus Floradix Kräuterblut-Saft sopii erinomaisesti naisille, odottaville äideille tai myös iäkkäämmille ihmisille ja laihduttajille. Tuote takaa riittävän raudansaannin ja siten parantaa raudanpuutoksesta johtuvaa väsymystä, heikkoa keskittymiskykyä tai yleiskuntoa. Näistä suosikkituotteista on kertynyt monille hyviä kokemuksia jo pitkältä ajalta. 

Allergikoille Salus Floravital on oiva valinta, sillä se on gluteeniton, hiivaton ja makeuttamaton. Urheilijoille taas Salus Magnesium on optimaalinen tuote riittävän magnesiumin saantiin. 

Salus-tuotteet voidaan tilata helposti Hyvinvoinnin Tavaratalosta, joka tarjoaa tuotteille myös kätevän kotiinkuljetuksen. 

Siirry alkuun