Luontaistuotteet.com
Fructolax Turvotus
13,95€
Fructolax tabletit
17,95€
Ortis Fructolax hedelmä-kuitukuutiot
17,95€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Poista kaikki suodattimet

Fructolax

3 tuotetta 1 kaupasta
Fructolax

Fructolax on kuitu- ja hedelmäkuutiotiiviste, jonka päätarkoituksena on vatsan ja suoliston hoito. Sen ainesosat edistävät ja auttavat suolen normaalia toimintaa poikkeamatta liikaa luonnollisuudesta, mutta ovat silti tehokkaita.

Fructolax koostuu hedelmien ja kuidun ainesosasista. Tuote on maidoton ja laktoositon, joten se sopii myös allergisille. Fructolax on tarkoitettu ravintolisäksi monipuolisen ruokavalion lisukkeeksi. Se ei korvaa aterioita. Sitä ei myöskään suositella alle 12-vuotiaille. 

Fructolax edesauttaa vatsan normaalia toimintaa

Fructolaxissa ovat kaikki vatsan toiminnalle tärkeät aineosat. Sen tehtävänä on edesauttaa vatsan ja suoliston normaalia toimintaa mahdollisimman luonnonmukaisesti ja hellävaraisesti, mutta silti tehokkaasti. Kuidut, joita saadaan viikunoista, taateleista ja psylliuminsiemenistä, imevät vettä ja paisuvat. Hedelmistä saatavat hiilihydraatit taas pehmentävät kaiken suolessa olevan. Tämä reaktio auttaa suolta tyhjentymään nopeasti. Fructolaxin sisältämä raparperisose taas vaikuttaa suolistoreflekseihin. Tuotteessa on myös jogurttijauhetta, jolla on useampikin tehtävä. Se ylläpitää, tasapainottaa ja ravitsee suolen omaa bakteerikantaa ja auttaa biologisen tasapainon ylläpidossa. Fructolaxit tulevat kuutioina, jotka pureskellaan ensin ja niellään nesteen kera juuri ennen nukkumaanmenoa. Annossuositus on 1-2 kuutiota illassa. Tuotetta ei suositella alle 12-vuotiaille muuten kuin lääkärin määräyksestä. Myöskään raskaana olevien ei tule käyttää Fructolaxia.

Tuotetta ei saa käyttää pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti ilman lääkärin määräystä ja ohjeita. Fructolaxia tai muitakaan ravintolisiä ei tule käyttää ateriankorvikkeena, vaan ne tulee yhdistää monipuoliseen ruokavalioon. Ravintolisät eivät korvaa terveellisiä aterioita, mutta ne toimivat nimensä mukaisesti loistavasti niiden rinnalla. 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun