Luontaistuotteet.com
Enzymedica Digest Gold ruoansulatusentsyymi
32,90€
Enzymedica Digest Basic ruoansulatusentsyymi
19,50€
Enzymedica Digest Spectrum
17,99€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Enzymedica

3 tuotetta 2 kaupasta
Enzymedica

Yhdysvalloista lähtöisin oleva Enzymedica valmistaa maailman parhaita ruoansulatusentsyymejä. Ne auttavat monia ihmisiä kiusallisissa vaivoissa. Useita vaivaavat vatsan erilaiset ongelmat, kuten turvotus, närästys ja ilmavaivat. Ne voivat saada olon tuntumaan todella kipeältä eikä edes ruokavalioon panostaminen auta.

Joskus syöty ruoka ei pilkkoudu eikä imeydy ruoansulatuskanavassa. Tämä reaktio saa aikaan vatsavaivoja. Huonoon entsyymiaktiivisuuteen auttavat Enzymedican tuotteet. Tuotteet sopivat herkkävatsaisillekin, koska ne eivät sisällä lisä-, täyte- tai kapselointiaineita. Enzymedican valmisteita voidaan ostaa netistä Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Enzymedican tuotteiden voisi kuvitella olevan kalliita, mutta näin ei ole. Ne ovat hinnoiltaan kuluttajaystävällisiä ja tuovat avun nopeasti.

Vatsaystävällistä hoivaa

Enzymedican kaikki valmisteet ovat erittäin vatsaystävällisiä. Ne eivät lisää jo ennestään ikäviä vatsavaivoja, vaan auttavat ruoan pilkkoutumisessa ja imeytymisessä. Kun ruoansulatusentsyymikapseleiden rinnalle lisätään vielä monipuolinen, oikeanlainen ruokavalio, saadaan toimiva ruoansulatusjärjestelmä. Ruoansulatusentsyymikapseleita on saatavilla useita erilaisia. Digest Basic on niin sanottu perinteinen kapseli. Se on kasviperäinen. Digest Spectrum on suunniteltu erityisesti ruokayliherkkyydestä kärsiville. GlutenEase pilkkoo gluteenia ja kaseiinia. Candidasen sisältämät kaksi entsyymiä hillitsevät Candida Albicans-hiivan kasvamista elimistössä.

Myydyin kaikista Enzymedican ruoansulatusentsyymeistä on Gold. Suurin osa tuotteista on kasviperäisiä ja sopii näin ollen myös vegaaneille. Kaikki valmisteet ovat lisä-, täyte- ja kapselointiaineettomia. Ikävien vatsavaivojen kanssa ei tarvitse kipuilla kotona, vaan lääke löytyy helposti. Ruoansulatusentsyymeistä löytyy apua niin närästykseen, turvotukseen, ilmavaivoihin kuin ummetukseenkin. Mikäli ainakin yksi edellä mainituista ongelmista on tuttu, kannattaa kääntyä Enzymedican puoleen!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun