Luontaistuotteet.com
Nutrilett

Nutrilett on tuotemerkki, joka on saanut paljon hyviä arvosteluja ja kokemuksia painonpudottajilta niin Suomessa ja Pohjoismaissa kuin myös muualla maailmassa. Nutrilett-tuotemerkin kehitti norjalais-tanskalainen lääkäri jo yli kaksikymmentä vuotta sitten. Suuren suosion saavuttaneita Nutrilett-tuotteita painonhallintaan ja -pudotukseen onkin löytynyt kauppojen hyllyiltä jo hyvän aikaa.

Nutrilett-tuotteita löytyy muutaman eri linjan mukaan. Niille, jotka kaipaavat nopeaa ja huomattavaa painonpudotusta, on valmistettu Nutrilett Quick Weight Loss eli VLCD-ohjelma. Tällainen painonpudotusohjelma noudattaa alle 800 kalorin päiväsaantia, ja VLCD-ohjelmassa päivän kaikki ateriat korvataan Nutrilett VLCD-annoksella. Tämä tarkoittaa naisille viiden ja miehille kuuden päiväannoksen Nutrilett-pirtelöä tai -keittoa tavallisen ruoan sijasta. Nutrilett VLCD-tuotteet ovat erittäin vähäkalorisia, mutta niiden sanotaan sisältävän kaikki tarvittavat ravintoaineet ja erittäin hyvän proteiini-, kuitu-, ja hiilihydraattikoostumuksen, mikä tekee olon kylläiseksi. Tällainen Nutrilett VLCD-ohjelma toimii varmasti tutkituin tuloksin ja kokemuksin, mutta todellinen kilpailu alkaakin dieetin jälkeen, kuinka muuttaa elämäntapoja ja ruokatottumuksia pysyvästi ja kestävästi? Tämä on kysymys, mitä jokaisen painonpudottajan tulisi itseltään kysyä makeaa Nutrilett-välipalapatukkaa popsiessaan.

Nutrilett-painonhallintaohjelmia löytyy myös pitkän tähtäimen painonpudotukseen. Valikoimassa on myös ”terveellisempi elämä” -ohjelma tavoitepainon säilyttämiseen. Näissä painonhallintaohjelmissa osa päivän aterioista korvataan Nutrilett-tuotteilla, kuten smoothieilla, patukoilla tai Nutrilett-valmisaterioilla, ja kaloriden laskuun kiinnitetään tietenkin suurta huomiota. Nutrilett-tuotteita löytyy myös ateriatyypin mukaan, kuten Nutrilett-aamiainen, -lounas tai -illallinen. Täydelliset Nutrilett-kuurit, joissa kaikki päivän ateriat korvataan Nutrilett-annoksella, ovat Nutrilett Quick Weight Loss, eli VLCD-ohjelma sekä Nutrilett Start Now -ohjelma laihdutuksen aloittajalle.

Siirry alkuun