Luontaistuotteet.com
Diasporal Magnesium Aktiv 250 mg Pore
13,90€
Magnesium Diasporal Direkt-rakeet 400 mg
17,95€
Magnesium Diasporal Extra 400 mg
15,90€
Magnesium Diasporal Direkt-rakeet 300 mg
12,90€
Valitse kategoria
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net luontaistuotteet
Voimia.com
Poista kaikki suodattimet

Diasporal

4 tuotetta 3 kaupasta
Diasporal

Elimistön tiettyjen hivenaineiden – erityisesti magnesiumin – tasapaino on erittäin tärkeää liikkujille. Diasporal on kaiken tasoisille urheilijoille ja harrastajille tarkoitettu magnesium-valmiste. Se takaa lihaksille juuri oikean määrän hivenainetta, jotta niihin eivät iske krampit, suonenvedot tai muut kolotukset. Tuotteessa magnesium on orgaanisessa muodossaan magnesiumsitraattina, joten se imeytyy elimistöön muita vastaavia tuotteita paremmin ja mahdollisimman maksimaalisesti. 

Diasporal magnesiumvalmisteet ovat tarjolla jauheina, imeskelytabletteina, poretabletteina ja rakeina, joten valikoimasta löydetään aina itselle sopiva vaihtoehto. Tuotetta löytyy eri vahvuuksina, ja ne on maustettu joko appelsiini- tai sitruuna-aromia, jotta ne olisi mukava nauttia. Sitä ei ole tarkoitettu käytettäväksi ainoana magnesiuminlähteenä, vaan se on tarkoitettu monipuolisen ravinnon lisäksi tilanteisiin, joissa on akuutti tarve magnesium-lisälle. Tällainen hetki on esimerkiksi voimakkaan suonenvedon iskiessä, jolloin Diasporalin nopea vaikutus auttaa laukaisemaan suonenvedon ja ehkäisemään uusien syntymistä. 

Diasporalia voidaan ostaa internetistä lukuisista eri verkkokaupoista, kuten vaikkapa hyvinvoinnin.fi, life.fi, sinunapteekki.fi ja terveyskaupat.fi -sivuilta. Sitä myydään lisäksi lukuisissa vähittäismyyntiliikkeissä, kuten apteekeissa, Sokoksilla, Prismoissa ja Citymarketeissa. Tuote kuuluu Harmonia Life Oy:n suureen tuoteperheeseen, joka tarjoaa hyviä ravintolisiä ja terveystuotteita, kuten Fructolaxin, Gastronel+:n ja Voimaruoka-tuotesarjan. Harmonian osaksi pääsevät vain kokemusperäisesti hyviksi todetut ja turvalliset tuotteet.

Diasporal lyhyesti:


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Englannin pääkaupunki?


Siirry alkuun