Luontaistuotteet.com
Lysi Omega-3 Forte
16,00€
Lysi Omega-3 Family
13,50€
Lysi Omega-3 Lemon
11,50€
Lysi Omega-3 Eye
24,50€
Kalanmaksaöljy, Lysi
14,99€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Poista kaikki suodattimet

Lysi

5 tuotetta 2 kaupasta
Lysi

Omega3-rasvahapot tukevat hyvinvointia monella tapaa. Ne pitävät yllä hyvää vireystilaa sekä vaikuttavat esimerkiksi verisuoniston toimintaan.

Tutkimukset ovat osoittaneet omega3:n vaikuttavan suotuisasti myös monien sairauksien ennaltaehkäisyyn. Rasvahappojen saannista kannattaakin huolehtia. Islantilainen Lysi pakkaa jo lapsuudesta tutun kalaöljyn kapseliin, joka on helppo nielaista ja myös maistuu hyvältä.

Lysi tuntee rasvahapot

Omega3-rasvahapot ovat yksi terveellisen ruokavalion kulmakivistä. Tutkittua tietoa niiden edullisesta vaikutuksesta sekä terveyteen että yleiseen hyvinvointiin on olemassa runsaasti. Rypsiöljy esimerkiksi salaattikastikkeena sekä kala-ateriat ovat monelle suomalaiselle tavallisin tapa nauttia annos Omega3:a. Varsinkin erityisryhmiin kuuluvien, kuten sydänsairauksia potevien, kannattaa varmistua Omega3-rasvahappojen saamisesta ja ottaa kalaöljyvalmiste osaksi päivittäisiä rutiineja. Lysillä on pitkä kokemus korkealuokkaisten kalaöljyjen valmistamisesta. Kaksi kapselia päivässä takaa sekä rasvahappojen että terveydelle tärkeän D-vitamiinin riittävän saannin. D-vitamiinin tiedetään imeytyvän elimistöön öljykapselista hyvin. Lysi-tuotteet ovat laktoosittomia ja gluteenittomia. Kalaproteiinia kapseleissa ei ole, mutta herkimmille kala-allergikoille tuotteet eivät välttämättä sovi. Kapselit ovat pienikokoisia, joten niiden nielaiseminen luonnistuu perheen pienimmiltäkin. Kapseleiden liivatetta välttelevät valitsevat Omega3-rasvahappovalmisteekseen nestemäisen Lysi-tuotteen. Päiväannos on 5 ml eli pieni lusikallinen. Kaikki nämä ravintovalmisteet saadaan näppärästi netistä, kotiovelle toimitettuna.

Lysi lyhyesti


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun