Luontaistuotteet.com
Pascoe pH-balance tabletit
25,00€
Valitse kategoria
Poista kaikki suodattimet

Pascoe

1 tuote 1 kaupasta
Pascoe

Monet meistä ovat kokeilleet kaikenlaisia vatsan ja suolistoon toimintaa parantavia puhdistavia dieettejä. Suolisto ja vatsa ovat herkkää aluetta, joiden hyvinvointiin kannattaa kiinnittää huomiota. Pascoe on hellävaraiseksi ja toimivaksi todettu jauhe, joka puhdistaa elimistöä. Jauhe parantaa vatsan toimintaa.

Sen sanotaan myös poistavan selluliittia, mutta pääasiallinen tarkoitus on elimistön puhdistaminen ja vatsavaivojen helpottaminen. Pascoe-jauhe on hyväksi ruoansulatukselle, lihaksille, luustolle sekä mielen ja kehon yleiselle hyvinvoinnille. Pascoen sisältämät kalsium ja magnesium yhdessä ja erikseen tukevat kaikkia näitä osa-alueita. Pascoe-jauheesta saadaan kaikki tarvittava lisäravinto yhdellä kertaa. 


Vatsa ja suolisto kuntoon ravintolisällä

Pascoe-jauhetta sanotaan elimistön tasapainottajaksi. Se auttaa vatsaa ja suolistoa pysymään normaaleissa pH-lukemissa. Pascoe-jauheessa on emäksisiä kivennäisaineita, jotka neutraloivat happamuutta tehokkaammin kuin muut vastaavat tuotteet. Jauhe vähentää siis kehon happamuutta ja auttaa näin ollen moniin ikäviin vaivoihin. Happamuus on ongelma juuri länsimaisen ruokavalion takia. Länsimaalaisilla ruokavalio tuottaa enemmän happamuutta kuin emäksisyyttä. Kehon täytyy neutraloida happamat aineet ennen kuin se voi poistaa ne. Pascoe-jauhetta voidaan käyttää myös ulkoisesti. Sitä on mahdollista lisätä kylpyveteen, jolloin se poistaa kuona-aineita kehosta. Pascoe-jauhetta voidaan käyttää myös käsi- ja jalkakylvyissä. Pascoe-jauhe vaikuttaa siis sekä ulkoisesti että sisäisesti. Pascoe palkittiin Vuoden Superruoka-palkinnolla vuonna 2009. Valinta perustui käyttäjien positiiviseen palautteeseen sekä tuotteen laadukkuuteen ja luotettavuuteen. Laadun ja luotettavuuden takaa laaja tutkimus, joka on tehty tuotteen ja sen valmistamisen eteen. 

 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Paljonko on yhteensä 1 + 2 + 3? (vastaus numerona)


Siirry alkuun