Luontaistuotteet.com
Näytä ALE-tuotteet
X
Vain alennetut
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Möller

12 tuotetta 3 kaupasta
Möller

Monet muistavat lapsuudestaan vihreän pullon jääkaapissa, pullon joka sisältää kauhean makuista ja erityisen terveellistä litkua, Möllerin kalanmaksaöljyä. Äidit ympäri maailman ovat jo yli sadan vuoden ajan vannoneet Möllerin kalanmaksaöljyn nimeen, ja houkutelleet lapsiaan avaamaan suunsa päivittäisen annoksen nielemiseen, ja näin on edelleen. Möller tuotteet ovat täynnä elimistölle tärkeitä omega-3-rasvahappoja, mikä onkin Möller tuotteiden perusta ja tarkoitus. Nykyään Möller-tuotteita löytyy monessa eri muodossa, eikä ainoastaan pahanmakuisena kalanmaksaöljynä. Muun muassa makeat ja hyvänmakuiset Möller-pikkukalat sopivat koko perheelle kaikkein pienimmät mukaan lukien, ja Möller-kapseleita löytyy moneen erityiseen tarkoitukseen, kuten Möller nivelille ja Möller sydämelle.

Kaikki Möller-tuotteet sisältävät omega-3-rasvahappoja, mitkä ovat elimistölle elintärkeitä ravintoaineita. Omega-3-rasvahapot ovat monityydyttymättömiä rasvahappoja, joita ihmisen elimistö tarvitsee, mutta ei kuitenkaan pysty niitä itse tuottamaan. On siis tärkeää varmistaa riittävän omega-3-rasvahappojen saanti ruokavaliossa, tai käyttämällä apuna yli sadan vuoden kokemuksella valmistettuja Möller-tuotteita, jotka takaavat riittävän ja ennen kaikkea oikeanlaatuisten omega-3-rasvahappojen saannin. Omega-3-rasvahapoista etenkin EPA ja DHA ovat erityisen tärkeitä ihmisen elimistölle. Ne ovat solujen rakennusaineita, ja näitä omega-3-rasvahappoja Möller-tuotteisiin saadaan rasvahappojen luonnollisesta esiintymispaikasta, kalasta.

Möller-tuotteiden valmistuksessa otetaan huomioon luonnon puhtaus ja arvostus. Kalastuksessa otetaan huomioon kantojen kestävyys: Möller-tuotteiden valmistukseen käytetään ainoastaan elinvoimaisia, vahvoja kalakantoja ehdottoman puhtaista vesistöistä. Möller-tuotteita löytyy apteekkien ja luontaistuotekauppojen hyllyiltä, sekä myös monesta internetin luontaistuotteisiin erikoistuneesta verkkokaupasta.


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kumpi tummempi: musta vai valkoinen?


Siirry alkuun