Luontaistuotteet.com
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Fitnesstukku
Shopping4net
Poista kaikki suodattimet

Kung Markatta

6 tuotetta 2 kaupasta
Kung Markatta

Kung Marketta panostaa tuotteidensa laatuun, jotta kuluttajat saisivat mahdollisimman puhdasta ruokaa. Kung Markatta ei siis varsinaisesti myy ravintolisiä, vaan ihan oikeaa, puhdasta ruokaa.

Tuotteet ovat KRAV-sertifikoitua luomua. Kung Markatan tuotteet ovat edullisia luomutuotteita. Ne on tarkoitettu tavallisille ihmisille, jotka haluavat panostaa terveelliseen ruokavalioon ja taata mahdollisimman hyvän olon itselleen. Luomun ostaminen on myös ekologisesti vastuullinen teko. Luomutuotteet eivät kuormita ympäristöä, kuten prosessoidut tuotteet. Siksi yhä useammat valitset luomun muiden tuotteiden sijasta. Nu3-verkkokaupassa myydään Kung Markatan luontaistuotteita. Nu3 on siis netissä toimiva hyvänolon valmisteita myyvä kauppa, joka toimii tällä hetkellä 11 maassa Euroopassa, mukaan lukien Suomessa. Nu3-verkkokaupan valikoimasta löytyy muun muassa Kung Markatta hassel- ja maapähkinävoita, Kung Markatta kookosjauhoa, Kung Markatta täysjyvämakaronia ja -spagettia sekä erilaisia snackseja. 

Terveellisempään elämään

Terveellinen, monipuolinen ja ennen kaikkea lisäaineeton ruokavalio takaa hyvän olon. Monesti esimerkiksi väsymyksen takana ovat huonot ruokailutottumukset. Nyt onkin hyvä aika kiinnittää huomiota omaan syömiseen. Nu3-verkkokaupasta saatavat Kung Markatta -tuotteet ovat huolellisesti valmistettuja luonnontuotteita, joilla mieli ja keho pysyvät virkeinä. Verkkokaupasta löytyvistä tuotteista voidaan helposti kasata päivän ateriat. Pastan sanotaan olevan lihottavaa, jos sitä syödään usein, mutta Kung Markatan täysjyväpasta on valmistettu tarkoin ottein ja ainoastaan parhaista jauhoista, joten ainakin tätä pastaa voidaan syödä vaikka kuinka usein! Kannattaa uskaltautua kokeilemaan uusia ruokia ja makuja, jotka ovat kaiken lisäksi luonnonmukaisia. Mieli ja keho kiittävät!


Kokemuksia? Lisää kommentti

Kirjoita numeroina kaksisataa neljäkymmentä kolme?


Siirry alkuun