Luontaistuotteet.com
Masajo Maca-jauhe
9,50€
Masajo Karkea Ruususuola
7,95€
Masajo Jaksamisleipä Chia
5,95€
Masajo Hieno Ruususuola
7,95€
Masajo Jaksamisleipä Keksi
5,95€
Masajo Intiaanisokeri
8,95€
Hinta
Valitse väri
X
Valitse kauppa
X
Aminopörssi
Hyvinvoinnin Tavaratalo
Urheilutuote.fi
Poista kaikki suodattimet

Masajo

9 tuotetta 3 kaupasta
Masajo

Masajo on suomalainen vuonna 2000 perustettu perheyritys. Yrityksen perusti vuodet 1993-1999 Boliviassa asunut Kuosmasen perhe, joka Suomeen palattuaan aloitti yhteistyön bolivialaisten yrittäjien kanssa. Masajo on keskittynyt ruususuolan ja intiaanisokerin tuottamiseen.

Masajo haluaa tuoda ihmisille tietoa terveellisemmistä raaka-aineista ja ruoasta, jotta ihmisten hyvinvointi lisääntyisi. Yritys myös työllistää Boliviassa Andien seudun asukkaita, koska se tuo maahan tuotteita, joiden raaka-aineet löytyvät suoraan Bolivian luonnosta. Ostamalla Masajon tuotteita on siis mahdollista tukea myös paikallisia maanviljelijöitä ja pienyrittäjiä Boliviassa. Luonnonmukaisten tuotteiden ostaminen on hyväksi myös luonnolle. Kaikki raaka-aineet saadaan luonnosta sitä vahingoittamatta. Hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi kuin prosessoiduissa tuotteissa. Luomun ostaminen on ekologinen teko, joka säästää planeettaa ylimääräiseltä kuormitukselta. 

Ruoasta parempaa oloa

Masajo keskittyy lähinnä ruususuolan ja intiaanisokerin tuottamiseen, mutta sen valikoimista löytyy muitakin tuotteita. Masajon Jaksamisleipä on erittäin terveellinen vaihtoehto elintarvikekauppojen leipien sijaan. Jaksamisleivässä on runsaasti kuitua ja proteiinia ja matala glykeeminen indeksi, mutta muihin leipiin verrattuna huomattavasti vähemmän hiilihydraatteja. Jaksamisleipää on saatavilla myös gluteenittomana sekä maustettuna. Masajon tuotteita voidaan ostaa esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalosta, joka toimii netissä. Valikoimasta löytyy useita eri sortteja Jaksamisleipää. Myös Masajon tavaramerkkiä intiaanisokeria kannattaa kokeilla. Ero tavalliseen sokeriin huomataan aivan varmasti. Ero ei ole ainoastaan maussa, vaan myös tuotantotavassa. Intiaanisokeri on luomua ja sen ostaminen on eräänlaista ympäristön suojelua itsessään. 


Kokemuksia? Lisää kommentti

Mikä on Suomen pääkaupunki?


Siirry alkuun